Plantronics'ten yeni GameCom Commander

Plantronics'ten turnuvalara özel kulaklık: Gamecom Commander.

Plantronics'ten GameCom

Plantronics, büyük e-spor turnuvalarına özel olarak tasarladığı GameCom Commander PC kulaklıkları gürültü yalıtımı, audio ve ses teknolojisiyle dikkat dağıtıcıları unsurları engelleyerek oyuncuları zafere taşıyor. Sınırlı sayıda üretilen GameCom Commander, tasarımı ile de ilgi çekiyor.

Plantronics'in sınırlı sayıda ve sadece büyük turnuvalar için ürettiği GameCom Commander e-spor liglerinin en çok tercih edilen kulaklıkları arasında yer alıyor. Özel olarak tasarlanan kulaklık eşsiz gürültü yalıtımı ile oyuncuların gözdesi olurken audio ve ses teknolojisiyle de fark yaratıyor. GameCom Commander çevreden gelen dikkat dağıtıcı etkenleri engellerken Dolby 7.1 stereo özelliği de çevresel sesleri duymanızı sağlıyor. GameCom Commander modelinde bulunan sağlamlaştırılmış ve gürültüyü engelleyen mikrofon, takımların önemli görev bildirimlerini de rahatlıkla duymalarını sağlayarak takım içi iletişimi güçlendiriyor.

Turnuvalar için gürültü yalıtımı ile sağlıklı bir iletişim sağlayan GameCom Commander, arka plandaki gürültüyü yüzde 80 oranında izole ediyor. 18dB oranında gürültüyü azaltan ESL lisanslı GameCom Commander, bu özelliği ile rakiplerinden ayrılıyor.

40 mm sürücülerden HD stereo ses ve geniş frekans yanıtını da sağlayan Commander'in, bilgisayar, akıllı telefon ve tablet arasında geçiş yapabilmek için de QuickDisconnectTM adaptörü bulunuyor. GameCom Commander azami konfor ve uzun süreli kullanıma uygun olan ve hafif bileşenlerden üretilerek oyuncu konforunu ön planda tutuyor.

Analog uyumluluk için standart 3.5 mm jak girişi bulunan GameCom Commander'ın üzerinde bulunan hizalı ses düzeyi ve ses kapatma kumandaları ile işlevselliğini gözler önüne seriyor. Ses ayarlama tekeri ile mikrofon kapatma ve açma anahtarı da bulunan kulaklıkta Dolby çevresel ses göstergesi de bulunuyor.

Türkiye'de de büyük ilgi gören e-spor turnuvalarında yer alan GameCom Commander son olarak Ülker Sports Arena'da düzenlenen ve 30.000 kişinin katıldığı League of Leagends Türkiye finalinde de oyuncuların beğenisini kazandı.

Teknik özellikler

* Hoparlör sürücü boyutu: 40mm

* Hoparlör frekans yanıtı: 20Hz–18kHz

* Gürültü azaltma: 18dB'e kadar

* Kablo uzunluğu: 2 metre (6.5 fit) spiral

* USB bağlantısı, 3.5 mm ikili bağlantı ve 3.5 mm tek bağlantı

* 2 yıl sınırlı garanti

Okuyucu Yorumları