Plants vs Zombies 2 İçin Yeni Bir Savaş Modu

EA, bir süredir pek de ilgilenmediği, dört senelik oyunu için yeni bir savaş modu yayınladı!

4 yıllık oyuna yeni oyun modu

Plants vs. Zombies 2: It's About Time, 2013'te çıktığında çok beklenen bir oyundu. Oyun için başlarda bazı eklentiler çıkarıldı ama o zamandan bu yana pek bir yenilik gelmedi. Şimdi ise görünüşe bakılırsa yayıncı EA ile geliştirici PopCap, uzun yılların ardından yepyeni bir mod getirmiş durumda. Adı Battlez olan mod, yeni bir en iyi skor player-vs-player karşılaştırma sistemi. Bu mod sayesinde dört senelik oyunumuza yeniden dönüp biraz yeni bir şeyler deneme şansı bulabiliriz.

Videoda da görüldüğü gibi, rakiplerinizi direkt olarak karşınıza almıyorsunuz. Bunun yerine, kendinize bir oyuncuyu rakip olarak seçip, arka bahçenize bitkileri yerleştirip, daha sonrasında dev bir zombi dalgası yolluyorsunuz. Öldürdüğünüz zombi sayısına ve oynama alanında ne kadar geride öldürdüğünüze göre puan topluyorsunuz.

Battlez alanının üzerinde yeni bir göstergede puan karşılaştırmasını görebilirsiniz. Savaş bittiğinde, rakibinizin hangi bitkileri kullandığını görebiliyorsunuz ve bu da sonraki savaşlarınızda belirleyeceğiniz taktik konusunda faydalı olabilir. Bunun yanında ardışık olarak oyun kazandığınızda daha fazla ödül alıyorsunuz.

Okuyucu Yorumları