Plastik kasalı iPhone 6C böyle mi görünecek?

iPhone 6S ve 6S Plus'la birlikte tanıtılacağı konuşulan iPhone 6C'den kafa karıştıran görüntüler...

iPhone 6C göründü (mü?)

Geçtiğimiz haftalarda ortaya atılan iPhone 6C söylentileri nihayet görüntüleri de beraberinde getirdi. Bu yılın ikinci yarısında tanıtılması beklenen iPhone 6S ve iPhone 6S Plus'la birlikte Apple'ın iPhone 5 için yaptığı gibi iPhone 6 için de "plastik kasalı" bir telefon modeli tanıtması konuşuluyor. iPhone 6C'ye ait olduğu iddia edilen fotoğrafların da ortaya çıkması, bu iddiaya güç kazandırıyor elbette.

Ortaya çıkan iPhone 6C kasa görüntülerine göre telefonun ekranı 4 inç boyutunda olacak. Ayrıca telefonda NFC, TouchID ve Gorilla Glass 3 koruma özelliklerinin yer alması bekleniyor.

iPhone 6C, ilk bakışta iPhone 5C ile karşılaştırıldığında hemen telefonun üzerindeki farklılık göze çarpıyor. iPhone 6C'nin arka kamerasının yanında yer alan flaşın 5C'ye göre farklı şekilde olması, onun farklı tonlamalarla flaş desteği sağlayacağını gösteriyor. iPhone 6C'nin alt kısmında ise iki set hoparlör görülüyor. iPhone 5C'ye göre bu da geliştirilmiş gibi görünüyor, zira hoparlörler 5C'de tek setti.

Elbette ortaya çıkan bu görüntüler henüz kesinlik kazanmış değil. Fakat önceki iPhone modellerinden de bildiğimiz gibi, Apple'ın sızan görüntüleri genellikle bizi yanıltmıyor. Şimdilik yeni sızıntılar için bekliyoruz.

Okuyucu Yorumları