Play Station 3 Çılgınlığı Durmak Bilmiyor

PS 3, heryerde aynı tepkiyle karşılanmadı ve PS 3 karşıtları çeşitli eylemler yaptı.

PS 3 karşıtları

Sony Play Station 3 çılgınlığı artık şiddet olaylarına bile sebep olmaya başladı. Amerika'da bir mağazanın önünde PlayStation 3 almak için kuyrukta bekleyenlerden birinin, aldığı PlayStation 3 yüzünden, silahlı hırsızların saldırısına uğrayınca, saldırganlara ateş açarak karşılık verdiği bildiriliyor. Özellikle uzun süredir beklenen Sony'nin yeni nesil youn konsolu Play Station 3 Japonya ve Amerikada satışa çıkmış durumda. Avrupalı oyun severler ise özellikle üretim sürecindeki sıkıntılar sebebi ile 2007 yılını beklemek zorunda kalacaklar.
Ayrıca Play Station 3 çılgınlığını belkide en iyi özetleyen videolardan birini sizin için bulduk. Sabreden muradına eriyor ama bakın PS3'üne ne yapıyor;

Videoyu izlemek için tıklayınız ;
http://www.youtube.com/watch?v=4CTy7Nx0oPI&eurl=

Not: Özellikle Japonya pazarında PS3'ün çıkışına karşı misilleme olması açısından Microsoft'un ünlü oyun yapım firması Capcom'u satın almayı planladığı söylentileri kulaktan kulağa yayılmakta. Firmadan bu konuda bir açıklama gelmedi ama Microsoft'un özellikle Japonya pazarı için ciddi girişimlede bulunacağı zaten uzun süredir biliniyordu.

Okuyucu Yorumları