PlayStation Plus eğlenceyi katlıyor!

Sony'nin PlayStation 4 ile güncellediği oyun ev eğlence ağı neler sunuyor?

PlayStation Plus ile tanışın!

Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI) yeni güçlü çevrimiçi oyun tecrübelerini ve oyuncuları bir araya getiren gelişmiş sosyal bağlantıyı, PlayStation 4 ve PlayStation Network'ü de içeren çeşitli internet servisleri ile sağlayacağını duyurdu. Bu girişimin bir parçası olarak, Sony, PlayStation Plus üyelik servisini PS4'ün 2013 tatil sezonu çıkışı ile her bölgede eş zamanlı olarak geliştirecek. Üstelik, PS4 kullanıcıları, çok çeşitli yayına ve sosyal bağlantı servislerine erişebilecek.

PS Plus servisi PlayStation 3 (PS3) için ilk defa 2010 yılında ve PlayStation Vita (PS Vita) için 2012 yılında kullanıma sunuldu. O tarihten beri, PS Plus dünyanın her yerindeki üyelerden büyük destek gördü ve abonelerinin sayısı servisin başlangıcından bu yana artmaya devam etti. PS Plus özel oyun indirimleri, bulut oyun kayıt depolama ve SCE Worldwide Stüdyoları olduğu kadar üçüncü parti oyun yapımcılarının ve dağıtımcılarının ünlü oyunlarını barındıran "Hızlı Oyun Koleksiyonu" gibi servislerinden ek ücret ödemeksizin ve zaman kısıtlaması olmaksızın yararlanılmasını sağladı.

PS Plus'ın gelişimini hızlandırmak amacıyla SCE,#DRIVECLUB PS PlusEdition'ı, PS Plus üyelerinin #DRIVECLUB tecrübesinden beklediği bütün orijinalliği ve gerçekçiliği PS4'ün çıkışı ile kullanıma sunacak. Kullanıcılar, zengin detaylara sahip bir dizi gerçek dünya bölgesinde, dünyanın en şık tasarımlara sahip arabalarını, ödüllerin ve tecrübelerin paylaşıldığı kulüplerdeki arkadaşlarıyla birlikte sürebilecek. Daha fazla cezp edici oyun "Hızlı Oyun Koleksiyonu" çatısı altına girecek.

PS4'teki PS PLUS üyelerinin diğer ayrıcalıkları

PS4'teki PS PLUS üyelerinin diğer ayrıcalıkları

PS4'teki PS PLUS üyelerinin faydalanabileceği diğer ana özellikler:

Çevrimiçi çoklu oyuncu

Kullanıcılar, internet üzerinden diğer oyuncularla çevrimiçi oyun erişimine sahip olacak. PS4 için Online Multi Play'de sosyal olarak entegre edilmiş servisleri ile çevrimiçi çok oyunculu modu olan PS4, sadece bu sistemde bulunup, kullanıcılara beklemeden oyun oynama imkanı sunuyor ve arkadaşlarını izlerken onlara katılmalarını veya çapraz oyun iletişiminin tadını çıkarabilmelerini sağlıyor.

Otomatik yama indirme

"Otomatik Yama İndirme" özelliği PS4 sistemi için geliştirilecek. Sistem oyun güncellemelerini sık olarak kontrol edecek ve otomatik olarak güncellemeleri yükleyecek. Bu özellik sayesinde oyunlar daima güncel olacak ve oyuncuların istedikleri zaman oyun oynamalarını sağlayacak.

Çapraz platform PS Plus üyeliği

Bir PS Plus üyeliği, PS4, PS3 ve PS Vita için de geçerli oluyor. PS Plus servisi çapraz platform ve çoğu PlayStation platformunda kullanılabiliyor. PS3 ve PS Vita kullanıcıları PS Plus servisini PS4'te kullanabilecek ve PS4 için yeni üyelik açanlar PS Plus servisini PS3 ve PS Vita'da kullanabilecek.

Sosyal bütünlük açısından PS4, kullanıcıların kolayca iletişim kurmalarını ve çevrimiçi arkadaşlarıyla birlikte oyun oynamalarını sağlayan Facebook, Ustream ve Twitter gibi sosyal medya servislerini destekleyecek. PS4 zengin oynanış ve eğlence tecrübesi ile nihai eğlence platformu olacak.

Ek olarak, bugünden itibaren Sony, PlayStation Network servisinin adını daha sade ve daha dost canlısı bir isim olan "PSNSM," ile değiştirecek. "PSNSM" ve PS Plus için yeni logolar tanıtacak.

Sony, PlayStation platformunu geliştirmek üzere daha sabit ve daha dayanıklı bir oyun çevresi sunmak için çabalarken, devamlı olarak servisleri ve "PSNSM" özelliğini zenginleştirecek.

Okuyucu Yorumları