Pocket Kingdom İle Dünyayı Ele Geçirin!

Tüm dünyada ilk kez çoklu oyuncu katılımı ile oynanan yeni online mobil oyun Pocket Kingdom Nokia N-Gage’de oyunseverlerle buluşuyor. Nokia, Sega işbirliği ile Pocket Kingdom:Own The World oyununu oyun meraklılarının hizmetine sundu.

Pocket Kingdom İle Dünyayı Ele Geçirin!

Dünyanın online ve çoklu oyuncu katılımına olanak sunan ilk mobil oyun Pocket Kingdom: Own The World’de birbiriyle savaşan oyuncular bir yandan online imparatorluk kuruyor, bir yandan da dünyanın her yerinden katılan binlerce savaşçıya meydan okuyorlar. Hayal ürünü bir platformda savaş, aksiyon ve strateji üzerine kurulu bir oyun olan Pocket Kingdom:Own The World’de yeni orduya asker ve hazine arayan askerler Ulgress Haritasını bulmak için gönderiliyor. N-Gage Arena’da rakiplerini alt ederek dünyayı ele geçirmek isteyen online oyuncular binlerce katılımcıyla karşı karşıya geliyorlar.

Nokia Mobil Phones Eğlence ve Medya İş Birimi, Oyun Yayın Direktörü Pasi Pölönen yaptığı açıklamada, “Pocket Kingdom : Own The World mobil oyun alanında tüm önyargıları yıkan ve dünyada çok sayıda oyuncu katılımı ile online oynanarak yeni bir çığır açıyor. N-Gage oyun platformu oyunseverlere yeteneklerini açığa çıkarma ve dünya pazarında farklı ve yeni oyunlar yaratmaları konusunda destek veriyor.” dedi.

Nokia Mobil Phones Oyun Şebeke Çözümleri Direktörü Gerard Wiener yaptığı açıklamada, “Dünyada çok sayıda oyuncu katılımına olanak sağlayan ilk online mobil oyun olan Pocket Kingdom: Own The World N-Gage platformunun ve N-Gage Arena’nın gücünü ortaya koyuyor. N-Gage Arena dünya çapında binlerce oyun severe mobil oyun ortamında rekabet ve savaş taktikleri ile dinamik yaratma ve oyun deneyimi kazanma olanağı sunuyor. Oyuncular bu rekabet ortamının tadını çıkaracaklar.” dedi.

Sega Corporation Pocket Kingdom: Own The World Prodüktörü Hiroshi Okamoto yaptığı açıklamada, “Sega online oyun dünyasında her zaman için bir önder olmuştur. Pocket Kingdom: Own The world oyununu N-Gage oyun patformuna taşıma konusunda yapılan işbirliğinin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz.” dedi.

Pocket Kingdom: Own The World, oyun severleri 400’den fazla kale figürü ve savaşmaya imkan sağlayan 100’den fazla toplanabilir birim ve bu tür birimleri donatmaya yarayan 50.000’den fazla malzemeyi seçebilecekleri hayal ürünü bir imparatorluğa götürüyor. Oyuncular aynı zamanda online sistem sayesinde krallıklarını daha da büyütmek için malzemeleri alıp satabiliyorlar.

N-Gage Arena sayesinde oyuncular dünyanın dört bir yanından rakipler bulabilir ve deneyimlerini zenginleştirebilirler. Buna ek olarak, oyuncular başkalarıyla sohbet edebilir, anında mesaj yollayabilir, global değişimleri takip edebilir ve Pocket Kingdom: Own The World hakkında çıkan son haberleri okuyabilirler. Oyuncular aynı zamanda N-Gage Arena’da yaşayan ve oyunun yüksek seviyelerine giden yolu gözetleyen patronlarla rekabet etmek zorunda kalıyorlar.

Pocket Kingdom: Own The World 2004 yılının üçüncü çeyreğinde N-Gage oyun platformunda oyunseverlerin hizmetine sunuluyor.

Okuyucu Yorumları