Pokemon go Android Wear'a da mı geliyor?

Pokémon Go'nun Apple Watch'a geleceğinin açıklanmasından sonra, gözler Android'e çevrildi. Peki Android Wear için bir umut var mı?

Apple'dan sonra sıra Google'da!

Hemen her cihaz üreticisinin, bir şekilde Pokemon Go'nun popülerliğinden faydalanmak istemesi normal. Hatta Apple da iPhone 7 tanıtım etkinliğinde oyun desteğinin Apple Watch'a yıl sonundan önce geleceğini açıklamıştı.

Peki ya Apple'ın değil ama Google'ın yazılımı Android Wear'ı kullananlara ne olacak? Pokémon Go için bir Android Wear uygulaması açıklaması henüz yapılmış değil. Ancak Pokémon Go Hub'daki Pokemon-severlerin düşüncelerine göre, asıl uygulamanın en son sürümünde Android Wear için belirgin göndermeler bulunmakta.

Pokemon Go Rehberi: Pokemon Go Nedir, Nasıl Oynanır?

Eğer bu bilgi doğru ise, bir süre sonra küçük yaratıkları sadece telefonunuzdan değil, akıllı saatinizden de yakalayabileceksiniz. Ancak Android Wear uygulamasının ne zaman ortaya çıkabileceği hakkında bir bilgi bulunmamakta.

Tabii ki bunun resmi doğrulama olarak algılanmaması lazım. İşaretlenen kod satırlarının sadece daha önce bahsi geçen Pokémon Go giyilebilirine referans olduğunu söyleyenler de bulunmakta. Ancak eğer bu popüler oyunu bileğinden oynamak isteyenlerdenseniz, artık ufak da olsa bir ümit bulunmakta. Belki de beklenen açıklama 4 Ekim tarihinde yapılabilir...

Okuyucu Yorumları