Pokemon Go, Spotify'ı bile ele geçiriyor!

Pokemon Go sadece popüler uygulamaları geride bırakmakla kalmadı; çok farklı alanları da ele geçirmeye başladı!

Pokemon Go dünyayı ele geçiriyor!

Pokemon Go'yu elinden düşürmeyenler, Spotify'da çizgi filmin müziklerini de dinlemeden duramıyorlar. Spotify'ın Pazartesi günü söylediğine göre Pokemon şarkısı "Gotta Catch 'Em All", önceki haftaya göre dünya çapında yüzde 362 daha fazla dinlendi.

Spotify'da Pokemon şarkı listelerinin sayısı 197.000'i bulurken, "Pikachu" adlı listelerin sayısı 53.000'e ulaşmış görünüyor. En çok çalınan beş Pokemon şarkısı ise şunlar:

1. Pokemon Theme
2. Pokerap
3. Pokemon Johto
4. Go Pokemon Go
5. I Want to Be a Hero

Veri araştırma firması SimilarWeb ise ABD'deki Android kullanıcılarının yüzde 5'inin Pokemon Go'yu kullandığını söylüyor. Bu oran, geçen hafta Çarşamba çıkan uygulamanın Twitter'a neredeyse yetiştiği anlamına geliyor.

Tinder'ı bir günde geçti

En iyisini yakalamak söz konusu olduğunda, şu sıralar çoğu kullanıcı Pokemon'ları tercih ediyor. SimilarWeb'ın verilerine göre Pokemon Go, şu an flört uygulaması Tinder'dan daha fazla telefona girmiş bulunuyor. Verilere göre uygulama, ABD'de ikinci gününde yüzde 5'in üzerinde telefona girmeyi başardı. Önemli bir nokta, kullanıcıların oyunu yükleyip bir kenara bırakmamaları, oyunu aktif olarak oynamayı sürdürmeleri.

Android ve iOS'ta ücretsiz olarak indirilebilen Pokemon Go, henüz Türkiye'ye açık değil ancak yüklemenin alternatif yükleme yolları bulunuyor. Oyun, GPS ve kameranızı kullanarak Pokemon'ları gerçek dünyayla bütünleştiriyor.

Okuyucu Yorumları