Pokémon GO'ya özel Poke Topu şarj cihazı

Pokémon dalgasını yakalamak isteyen bir girişimci, Pokémon GO'ya özel bu sevimli mobil şarj cihazını geliştirdi!

Pokémon Go'culara özel şarj cihazı!

Pokemon GO fırtınası dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor. Hal böyle olunca dalgayı yakalamak isteyen girişimciler de ortaya çıkmakta gecikmedi elbette. Pokemon GO, akıllı telefonun şarjını sömüren bir oyun. Bu nedenle Pokemon avlamak için sokağa çıkan pek çok kimse, yanında mobil şarj cihazını da bulunduruyordu. Peki, Poke Ball, yani Poke Topu şeklinde bir mobil şarj cihazınız olsa daha iyi olmaz mıydı? Tam konseptine uygun olurdu, değil mi? Fırsattan istifade bunu biri düşünmüş. İşte Pokeball Battery Charger...

Pokemon GO, bazı akıllı telefonlarda bataryayı her 20 dakikada bir yüzde 10 seviyesinde düşürüyor. Elbette ekran parlaklığına bağlı olarak bu yüzde artış gösterebiliyor. Bu sebeple çok geçmeden akıllı telefonunuzun şarjı bitebiliyor. Bağımsız bir satıcı olan Etsy, Poke Topu şeklinde ürettiği mobil şarj cihazını tam da bu nokta için tasarlamış. Basit bir mobil şarj cihazı olan bu cihaz, sadece pili Poke Topu tasarımında plastik bir kap içinde sunuyor olsa da konsepte uygun olmasından dolayı Pokemon sevdalıları tarafından çokça tercih edilecektir kanısındayız.

5,300 mAh kapasitesinde olan Pokeball Themed Battery Pack, micro USB ve USB portlarını üzerinde taşıyor ve küçük de bir LED bildirim ışığı var. Etsy internet sitesinden 40 Dolar'a satın alınabiliyor.

Okuyucu Yorumları