PokeStop'lar neden ortadan kayboluyor?

Pokemon Go oyuncuları, bir anda ortadan kaybolan PokeSpot'lara ne olduğunu soruyor!

PokeStop'lara neler oluyor?

Pokemon Go'nun geliştiricisi Niantic'in oyuna dair niyet ve planları hakkında kullanıcılarla açık bir iletişimi tercih etmesi oyuncuların da taleplerini açıkça dile getirmelerini sağlıyor. Bu taleplerden birisi de oyun içi (ya da artık oyun dışı) takip sistemi. Kullanıcıların bu isteğinin yakın bir zamanda karşılanacağı belirtiliyor.

Diğer yandan oyunda bazı kullanıcıları üzebilecek ve bazılarını da kızdırabilecek yeni sorunlar baş gösterdi. Bir süre önce kullanıcıların hatırlayacağı üzere Niantic'in önceliklerinden biri oyundaki "uygunsuz ya da tehlikeli" PokeStop'ları kaldırmaktı. Bir "rapor verme" aracı da potansiyel bir ortadan kaldırma için oyuncuların bu konumları rapor etmesine olanak tanıdı.

Mezarlıklar, holokost anıtları ya da nükleer tesisler gibi bazı yerler açıkça gidilmemesi gereken noktalar olarak belirlense de, artık ortada herhangi bir mantıklı neden olmadan da kaldırılan birçok PokeStop da var. Oyuncular ise bunun bazı bölgelerdeki kızgın sakinler tarafından verilen raporlar yüzünden olduğunu belirtiyor.

Okuyucu Yorumları