Porta Pro kulaklıklar satışta!

Fiyat ve performansıyla ilgi çeken yeni Porta Pro kulaklıklar, stilinize stil katacak!Koss marka Por

Porta Pro kulaklıklar satışta

Dünyaca ünlü pek çok teknoloji yayınından yüksek inceleme puanı ve ödüller almaya layık görülen Koss marka Porta Pro kulaküstü kulaklık modeli, avantajlı fiyatıyla elmasepeti.com'da kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Farklı tasarımı ve taşınabilir yapısı odağında Porta Pro olarak adlandırılan kulaklık, şık tasarımı ve üstün ses performansıyla da göz dolduruyor ve KDV dahil 129,90 TL fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

Koss Porta Pro, 15 ila 25.000 Hz aralığındaki frekansıyla dinlediğiniz müzikteki tüm detayları olanca berraklığıyla kulaklarınıza ulaştırıyor. Neodim mıknatıslara sahip kulaklık, düşük voltajlı MP3 çalar ve disk çalar gibi cihazlardan bile yüksek ses alınabilmesini sağlıyor ve oksijensiz bakır ses bobinleri sayesinde sinyal aktarımını ve iletimini geliştirerek, daha temiz bir sese ulaştırıyor. Bu sayede Koss Porta Pro, mükemmele yakın ses tecrübesi yaşatıyor.

Katlanabilir yapısı sayesinde Koss Porta Pro'yu kolayca yanınızda taşıyabilir ve sporda, yürüyüşte, işte, yolculukta, kısacası her yerde keyifle müzik dinleyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları