Power Director 7: HD videoları kesin, biçin

Cyberlink, HD videolarınızı istediğiniz gibi düzenleyebileceğiniz, yaratıcı bir program sunuyor...

Power Director 7

Cyberlink PowerDirector 7 ile kullanıcı kendi kaydettiği videoları düzenleyebilir ve son olarak bunları DVD veya Blu-ray diske yazabilir.

Video içeriğinin düzenlenmesinde çevrimiçi DirectorZone birliğine erişebiliyor ki, buradan diğer kullanıcılar tarafından hazırlanmış DVD menülerini, efektleri ve çerçeveleri indirilebiliyor. Flickr ve Freesound'a erişim de entegre edilmiş, böylece el yapımı videolarınızı fotoğraf ve ses efektleri ile süsleyebilirsiniz.

Program HDV kameralardan yüksek çözünürlüklü içeriği kaydedip bunu altı adede kadar resim-içi-resim izi, özel efektler ve alt menülerle zenginleştirebiliyor. Nihai film isteğe bağlı olarak DVD, Blu-ray disk, AVCHD disk, iPod veya PSP'ye kaydedilebiliyor. YoutTube'a upload etme imkânı da sunulmuş.

Yazılım videoları optimize etmek için farklı seçenekler sunuyor: Sarsıntılı çekimler için tamamlayıcı görüntü dengeleme, renk ayarlama, beyaz dengesi ve aydınlatma.

Cyberlink PowerDirector 7, haziran başından itibaren üreticinin web sitesinden temin edilebilecek. Standart sürümün fiyatı 60 Euro. Blu-ray disk ve AVCHD şeklinde çıktı almayı ise sadece Ultra-Edition destekliyor ve fiyatı 100 Euro.

Okuyucu Yorumları