"Premium" Galaxy S5 hiç olmayabilir!

Samsung'un en büyük bombası olacağı söylenen bu cep, hiç de beklediğiniz gibi olmayabilir!

Yeni isim; şaşırtan kasa!

Uzun bir süredir Samsung'un metal kasalı ve daha güçlü bir Galaxy S5 sürümü üzerinde çalıştığına ilişkin bilgiler sızıyor, görseller ortaya çıkıyor ve söylentiler kol geziyor. Bugün bunlara bir yenisi daha eklendi, ancak bu defaki biraz kafa karıştıracak gibi.

Samsung'un "metalik S5"i olarak anılan ve iPhone 6'nın karşısına da konumlanacağı söylenen "hayalet" cep, bir kez daha ortaya çıktı, ancak bu defa açılış ekranında "Samsung Galaxy Alpha" logosuyla belirmiş durumda. Bu isim, daha önce de ortaya atılmıştı. Cep, ekranının yanı sıra arka kapağıyla da dikkat çekiyor. Herhangi bir metalik izin rastlanmadığı arka gövde, yine plastik bir malzemeye benziyor. Bu da demek oluyor ki ya Galaxy Alpha bambaşka bir Samsung projesi, ya da metalik kasalı cep yine kayıplara karıştı.

Samsung'un IFA 2014'te tanıtacağı Note 4 öncesinde ortaya çıkması beklenen cep telefonu, metalik kasayla mı gelir bilinmez. Zira daha önceki dedikodular Samsung'un metalik kasa tedariğinde zorlandığına dikkat çekiyordu. Ancak sızan bu fotoğraftan gördüğümüz kadarıyla Galaxy Alpha'nın LTE-A destekli olacağını söylemek mümkün. Diğer yandan gelen teknik sızıntılar arasında ise, cebin 4.7 inç boyutunda ekrana sahip olacağı, dört çekirdekli Snapdragon 805 işlemci ve 16 megapiksel kamera taşıyacağı bulunuyor.

Okuyucu Yorumları