Prisma tam anlamıyla Android'de!

Fotoğraflarınızı yapay zekayla filtreleyen son günlerin popüler uygulaması, beta'dan çıkarak indirmeye sunuldu!

...Ve Prisma, Android'de!

Mobil uygulamalarda son günlerde adı sıkça anılan Prisma, Android'e tam anlamıyla taşındı. Yani uygulamayı kullanmak için beta davetiyesi beklemenize artık gerek yok; Google Play üzerinden hemen indirebilirsiniz.

Android için sadece birkaç önce beta sürümü yayınlanan uygulamanın bu kadar çabuk final sürüme ulaşması şaşırtıcı. Sanırız Prisma uygulaması henüz sıcakken, ilgi fazla dağılmadan harekete geçmek istiyor. Prisma, fotoğraflarınızı yağlı boyayla yapılmış tablolara veya sanat çalışmalarına dönüştürmeye çalışan ilk uygulama değil, ancak diğerlerinden bir farkı var: Uygulama, fotoğraflarınızın gerçek insanlar tarafından çizilmiş gibi görünmesini sağlamak için yapay zekadan faydalanıyor.

Prisma tam anlamıyla Android'de!

Prisma'nın kurucu ortağından gelen istatistikler, uygulamanın kısa süre içinde 400 milyon fotoğraf üzerinde kullanıldığını, yalnızca iOS'ta 10,6 milyon kez indirildiğini, günlük 1,55 milyon aktif kullanıcısının olduğunu, günde en fazla 700 bin kez indirildiğini söylüyor.

Prisma tam anlamıyla Android'de!

Firmanın tanıtımını yapmış olduğu video desteğinin ise "bir iki haftaya" gelmesi bekleniyor. Prisma, sunduğu stillerin "en az popüler" olanlarını sileceğini söylüyor - bu ilginç hamle bazı kullanıcıları üzecek, ancak uygulama sadece en üst kalitedeki filtreleri sunmakta kararlı.

Sahte Prisma'lara dikkat

Prisma Google Play'e yeni eklendiğinden, "Prisma" sözcüğünü arattığınızda karşınıza sahte uygulamalar gelebiliyor. Bu tür uygulamalardan korunmak için yayıncının adının "Prisma Labs. inc" olmasına dikkat etmeniz veya aşağıdaki bağlantıyı kullanmanız yeterli.

Google Play Store bağlantısı: Prisma

Okuyucu Yorumları