Profesyonel fotoğraf makinelerinin cepteki rakibi

Huawei, Leica ve RAW kalitesi bir araya gelince Cep telefonu ile baskı kalitesinde fotoğraflar çekmek mümkün.

Cep telefonunda RAW devrimi!

Akıllı cep telefonları artık sadece kullanıcılara sundukları yeni seçeneklerle ve onların hayatlarını kolaylaştıran özellikleri ile değil, fotoğraf ve video kaliteleri ile de farklılaşıyor. Huawei gibi rekabette bir adım öne çıkan telefon firmaları fotoğraf dünyasına verdikleri önem ile tercih sebebi oluyorlar. Akıllı telefonda üstün teknolojisiyle ön plana çıkan Huawei, fotoğrafçılık konusuna da profesyonel olarak yaklaşıyor.

Mate 10 Pro ve diğer premium modellerinde RAW özellikte fotoğraf kaydetme imkânı da sunarak; hem kalite hem de nitelik olarak profesyonelliği tüm kullanıcılarına sunuyor. Raw fotoğraf, dijital makinelerin negatifi olarak tanımlanan bir format özelliği taşıyor. Raw olarak çekilen fotoğraflar; iyi baskı alabilmek için en iyi format özelliğindedir, gürültü azaltma işlemi uygulanabilir; fotoğrafın içerdiği bilgi bozulmadan beyaz dengesi düzeltilebilir ve fotoğrafa ait tüm bilgiyi içerisinde tutan format olduğu için ileriye dönük saklama için en uygun formattır.

Üstün Kalite Fotoğraflar

Üstün Kalite Fotoğraflar

Fotoğraf sektöründe köklü bir geçmişe sahip olan Leica ve üstün teknolojileri ile ünlü Huawei, mobil fotoğrafçılıkta devrim olacak nitelikte bir iş birliği yapıyor. Bu işbirliğinden hem üstün kalitede lensleri hem de mükemmel teknolojili akıllı telefonlarıyla fotoğraf tutkunu olsun olmasın herkesin gönlünde prestijin sembolü niteliğinde yer almaya devam ediyor. İş birliği sonucu üretilen lenslerden çıkan fotoğraflar ise adeta imza niteliği taşıyor; diğer lenslerle çekilmiş fotoğaflara asla benzemiyor. Mükemmel keskinliği, renk dağıtmıyor olması ve yansımaları önleme özelliklerine sahip olan lensler; hiçbir lenste bulunmayan özellikleri ile mobil fotoğrafçılığa bambaşka bir boyut getiriyor. Huawei, kullanıcılarını mobil telefonlarında üstün nitelikli Leica lensler ile adeta cebimizde profesyonelliğin keyfini yaşatmaya davet ediyor.

Profesyonel fotoğraf makinelerinin cepteki rakibi

Yüksek çözünürlük ve benzersiz lensler ile mobil fotoğrafçılığa yeni bir boyut getiren Huawei akıllı telefonlarında, günün her anı çektiğiniz fotoğraflar artık profesyonel fotoğraf niteliğinde arşivleniyor. Telefondan çekilen fotoğraf algısını değiştiren Huawei, mobil fotoğrafçılık konusuna oldukça iddialı yaklaşarak sunduğu mükemmel alan derinliği, farklı efektleri ve manuel ayarları ile her ortamda üstün kalitede fotoğraflar çekmenizi sağlıyor.

Donanımı, yeni nesil teknolojisi ve üstün performansı ile hiç durmayan bir yaşam tarzı için kesintisiz performans sunan Huawei ile artık her anınız bir anı niteliğine bürünüyor. Çöpe giden dijital mobil fotoğrafları unutturan teknolojisi ve üstün kalite lensleri ile Huawei teknolojisi sizi doğanın tüm renklerini canlı olarak keşfetmeye davet ediyor.