Profesyonel kamera, akıllı telefonla buluştu

Lenovo VIBE Shot'ta bir fotoğraf makinesinin özelikleri, bir akıllı telefonda hayat buldu.

Lenovo VIBE Shot doğdu

Lenovo VIBE Shot, 'hem fotoğraf çekebileceğim kamera hep yanımda olsun, hem de bu kamera akıllı telefonumun bir parçası olsun; üstelik zarif görünsün' diyenler için geliştirildi. VIBE Shot size manuel deklanşörü ile fotoğraf çekme zevkini yaşatırken bir akıllı telefonun özelliklerinide sunuyor. 5 inç Full HD ekrana ve 3 GB RAM'a sahip VIBE Shot, 32 GB bellek alanına sahip. Micro SD kart ile hafızasını 128 GB'a kadar artırabileceğiniz VIBE Shot'ta çektiğiniz kaliteli fotoğraf ve videoların yanı sıra müzik arşiviniz için daha geniş bir alanın keyfini çıkarabilirsiniz. Süper hızlı LTE bağlantıları destekleyen VIBE Shot sadece 145 gr. hafifliği ve parmak izi yapmayan camı ile üstün bir tasarımına sahip.

VIBE Shot'ın fotoğraf özellikleri ise gerçek bir kamera deneyimi için planlanmış. Deklanşör tuşu, profesyonel çekim modları, OIS teknolojisiyle sarsıntısız çekim modları, ortam ışığına göre renkleri ayarlayan üç renkli flaş teknolojisi ve düşük ışık sensörü ile ürün size profesyonel bir deneyim yaşatıyor. VIBE Shot'un mükemmel kamerası ile farklı görüntüler için farklı çerçeve destekleri ile görüntüler alabilir, panoramik selfie'ler çekebilirsiniz çünkü daha fazla yüzü ekrana sığdırabilmeniz için üç farklı selfie çekmenize izin veren sanal selfie çubuğu ile Panoramik Selfie özelliği de bu telefonda sizi etkileyecek özellikler.

Üstün kamera özelliklerini premium tasarımlı bir akıllı telefonda bir arada sunmayı başaran VIBE Shot, 8 çekirdekli işlemcisi ve Android 5.0 Lollipop işletim sistemiyle sesi ve verileri hızlı şekilde işliyor. 16 MP arka ve 8 MP ön kamerası, çift SIM kart yuvası 3000 mAh güçlü bataryası ile Media Markt'ta 1.499 TL'lik fiyatıyla satışa sunulan gri rengi VIBE Shot'lar sizleri bekliyor. VIBE Shot ayrıca cihazlar arasında dosya, fotoğraf ve daha fazlasını paylaşmak için SHAREit; yeni bir telefona sadece birkaç dakika içerisinde verileri aktarmak için CLONEit; rehberi, SMS ve çağrı günlüklerini yedeklemek için SYNCit uygulamasıyla kullanıcıların hayatını kolaylaştıran bir kamera ve akıllı telefon.

Okuyucu Yorumları