Profesyonel oyuncu olmak isteyenlere özel

Yeni jenerasyon MMO/RTS profesyonel oyun faresi Gila, oyun severlerin gözdesi olmaya aday!

Oyun severlere özel fare

Her iki el ile de rahatlıkla kullanılabilen 12 tuşlu tasarımı ile Gila, her türlü oyuna göre kişiselleştirilebiliyor.

200-8200 dpi aralığına sahip dâhili over-clocking SG Core ii motoru sayesinde Gila, oyun performansını arttırırken, oyuncuların savaş alanında kolayca ilerlemelerini sağlar. 32KB dâhili bellek ile tam hızda MCU, makro ayarların oyunu dondurmasını engeller ve 1 milisaniye ile normal farelerden 8 kat daha hızlı tepki süresi sağlar. 1,8 metre örgülü kablo ve altın kaplama USB bağlantısı, oyun sırasında istikrarlı ve sorunsuz bağlantı sinyali sunar.

Sekiz milyon tıklama ömrüne sahip olan butonlar ve kauçuk kaplama, MMO/RTS oyuncularına rahat kullanım ve kontrollü kavrayış sağlar. Oyun performansını arttırmak için her biri 4,5 gramlık altı metal ağırlık ile farenin ağırlığı kişiye göre ayarlanabilir. Gila, sadece X/Y ekseninde dpi'ın ayrı olarak ayarlanmasına olanak sağlamakla kalmayıp, ayrıca "Angle Snapping" fonksiyonu ile yüksek hızlarda imleç hassasiyetini anında arttırabilir ve "Sniper" butonu ile gerekli olduğunda dpi'ı azaltabilir.

Gila'nın kullandığı Scorpion kullanıcı ara yüzü ile oyuncular, "Düğme Atama" ayarlarını yapabilir, "Makro Yönetimi" ile 72 tuşa kadar makro atayabilir, "Gelişmiş Seçenekler" ile fare performansını arttırabilir ve "Işık Ayarı" ile 16 milyona kadar büyüleyici renk seçeneği sayesinde farenin arka ışık rengini kişiselleştirebilirler. Son kullanıcı fiyatı: 206.99TL

Okuyucu Yorumları