Profesyoneller için laptop çantaları

M&W'nun profesyonel laptop çantaları, hep bilgisayarınızı hem de belgelerinizi güvenle taşıyacak!

İş dünyasına yönelik çantalar

M&W, iş dünyasının gereksinimleri düşünülerek E-serisi notebook çantalarını tasarladı. Bilgisayarı güvenli taşırken, diğer dokümanlar için de yer sağlayan M&W E-serisi, tek bir çantada tüm gereksinimleri topluyor. Farklı renk ve tasarım seçenekleri ile sunulan M&W E-serisi notebook çantalarının hepsi çift gövdeli, sağlam ürünler. Fermuarlı körük sistemi ile istendiğinde geniş bir yer açarken, fermuar sayesinde körüğe gerek kalmadığında fit görünümünü koruyabiliyor. Bilgisayar bölümünün yanı sıra farklı ölçeklerde ve fermuarlı gözleri ile değişik doküman boyutları için yer sağlayan ürün, bilgisayarı güvenli bir şekilde taşımayı sağlayan koruma alanlarına da sahip. İrili ufaklı çok sayıda gözü bulunan çanta, buna rağmen son derece hafif ve kolay taşınabiliyor.

Seyahatlerde notebook çantasının ekstra yük olmaması için çantanın sırt bölmesinde çekçek bantları yer alıyor. Bu bantlar ile çanta ya da bavulların çekçek bölümlerine notebook çantası yerleştirilebiliyor.

14.1 inç'ten 16 inç'e kadar boyutlardaki notebook'ları güvenle taşıyabilen M&W E-serisi çantaların, deri ya da impertex kumaştan üretilen modelleri yer alıyor. Siyah ve gri renklerde, farklı tasarımlarda üretilen M&W E-serisi notebook çantaları 39,90 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Okuyucu Yorumları