Programlar hızlı başlasın!

Sık kullandığınız programları daha hızlı başlatmak ister misiniz? Bu bedava araçla mümkün...

Programlar hızlı başlasın!

Bilgisayarlar gündelik yaşamımızdaki yerini pekiştirdikçe artık normal kullanıcılar bile aynı anda pek çok program ile çalışma ihtiyacı duymaya başladılar. Artan program kullanımı ise bu programları yönetmek için alternatif yöntemlere olan ihtiyacı arttırdı. İşte MouseExtender sadece farenizi kullanarak, favori programlarınızı hızla başlatmak için oldukça başarılı ve ücretsiz bir alternatif.

Kuruluma gerek duymayan programı çalıştırdığınız anda göreceğiniz tek fark, araç çubuğundaki yeni bir simge. MouseExtender'ı kullanmak için bu simgeye veya farenin orta tuşuna tıklayabilirsiniz. Bu kısayol ile karşınıza gelen programın paneli üzerinde 3 adet sistem komutu göreceksiniz. Bunlar sırasıyla Yönetim Paneli, Yeniden Başlat ve Kapat komutları. Dilerseniz ayarlardan bunları saklayabilirsiniz.

Sekmeleri de kullanın...

Sekmeleri de kullanın...

Panele sağ tuş ile tıkladığınızda açılan menüden Add Program'a tıklayarak bilgisayarınızdaki herhangi bir programı MouseExtender'a tanımlayabileceğiniz gibi, dilerseniz Add Running Program seçeneği ile o anda açık olan programlardan birini de seçebilirsiniz. Eğer MouseExtender'e çok sayıda program eklemeyi planlıyorsanız Add Tab ile sekmeler yaratabilir, ve programların simgelerine üzerine tıklayarak Send to Tab seçeneği ile onları dilediğiniz sekmeye taşıyabilirsiniz. Artık programlar sadece taşındıkları sekmede görünecekler.

Oldukça kullanışlı ve benzerleri gibi karmaşık klavye kısa yolları ezberlemenizi zorunlu kılmayan bu programı ücretsiz olarak şuradan indirebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları