Project Origin: Korku saatleri devam ediyor

F.E.A.R.'ın devam oyunu niteliğindeki Project Origin ile ilgili yeni bir video yayınlandı. İzleyin.

Korku devam ediyor

Her şey ilk önce F.E.A.R. ile başladı. Düz okunuşu ile İngilizcede "korku" anlamına gelen ama asıl anlamı "İlk Temas Saldırı Timi" olan FPS oyunu, zamanında etkileyici grafikleri, korkutucu atmosferi ve yüksek sistem gereksinimleri ile herkeste merak uyandırmıştı.

Oyunun beklenilen ilgiyi görmesi sonucu "F.E.A.R.: Extraction Point" adında bir ek paketi çıkarıldı. Klasik bir ek paket çizgisinde ilerleyen oyunu ikinci ek paket "F.E.A.R.: Perseus Mandate" takip etti. İkinci paketin göze çarpan en büyük yanı ise optimizasyon konusunda büyük aşama kat etmiş olması ve artık yüksek detay ve çözünürlükte çoğu PC'de rahatlıkla oynanabiliyor olmasıydı.

Daha sonra bir isim tartışmasıdır başladı. Monolith, F.E.A.R. isim hakkının Vivendi Games'te olmasından dolayı bu ismi kullanamıyor; ama her fırsatta Project Origin'in F.E.A.R.'ın devamı olduğunu vurgulamaktan da geri kalmıyor.

Şimdiyse Monolith imzasını taşıyan ve F.E.A.R.'ın devam oyun niteliğindeki "Project Origin" ile ilgili bir video yayınlandı. Oyunun çıkış tarihi olarak 2009'un başları vurgulanıyor. Sizi video ile baş başa bırakıyoruz.

Okuyucu Yorumları