Projeonline Artık Hepbizz Platformunda

HP iş ortaklarından Intersection, ProjeOnline çözümünü Hepbizz platformuna taşıdı.

Projeonline Artık Hepbizz Platformunda

Projeonline.com, farklı coğrafya ve saat dilimlerindeki proje ekiplerinin aynı proje ofisindeymiş gibi çalışmalarını sağlıyor. HP ve iş ortaklarının sinerjisiyle oluşturulan Hepbizz.com, çözüm portföyüne bir yenisini ekledi. Projeonline.com, proje odaklı çalışan firmaların farklı coğrafya ve saat dilimlerindeki proje paydaşlarının aynı ofisteymiş gibi bilgiyi paylaşabilmelerini; 7 gün 24 saat iletişim kurabilmelerini ve doküman paylaşımı, proje yönetimi, iş akışı otomasyonu gibi uygulamaları gerçekleştirebilmelerini sağlıyor. Bir sanal proje ofisi olarak da nitelendirilebilecek ProjeOnline, proje takımındaki kişi, görev, iş planı ve kaynakların koordinasyonunu; fikir paylaşımı, sorun çözümü, doküman üretimi ve dosya paylaşımında tam zamanlı işbirliğini; hareket, karar, bilgi ve deneyimin proje takımına hızlı iletimini; tasarruf, verimlilik ve katma değer artışını sağlıyor.

ProjeOnline, başta inşaat ve yatırım sektörleri olmak üzere üretim, finans, medya, sigorta, danışmanlık, eğitim gibi pek çok alanda uygulanabiliyor. WAP ve GPRS dışında 3G iletişim teknolojileriyle entegrasyon ve mobil ticaret konularında araştırma-geliştirme faaliyetleri süren ProjeOnline'ın, Türkiye'deki ilk Web temelli proje yönetimi platformu olması hedefleniyor.

ProjeOnline ile, çalışma alanını anında yaratmak, gerçek zamanlı bilgi girişi ve paylaşımı sağlamak, ekip üyeleriyle diyalog kurmak ya da forum yapmak, zaman ve maliyet tasarrufu sağlamak, yerel ve uluslararası standartlarda hazırlanan şablonları işletmeye özel hale getirmek, birden fazla projeye tek arayüzden erişmek, mevcut sistemlerle tam entegrasyon sağlamak, kurum ve proje kimliğini şirketin Web ana sayfasına ve tüm formlara yansıtmak mümkün oluyor.

Okuyucu Yorumları