PS3 için yeni sanal dünya geliyor: Home

Sony, PS3 oyun konsolu için Home adında Second Life benzeri, 3 boyutlu sanal dünyasını tanıttı.

Bu "Home"da yaşanır

Sony, PS3 üzerinde Home ile size yepyeni bir dünyada yepyeni bir yaşam vaat ediyor. Second Life benzeri 3 boyutlu bu sanal dünyada her kullanıcı kendi karaterini oluşturuyor ve yaşatmaya başlıyor. Oluşturulan karakterlerle sohbet edilebiliyor, oyun oynanabiliyor, paylaşım yapılabiliyor. Hatta her karaktere özel bir ev bile var.

Nisan Ayında Başlıyor
Tamamen ücretsiz bir uygulama olan Home gelecek Nisan ayında Beta aşamasında kullanıcılara hizmet vermeye başlayacak. PlayStation3 kullanıcıları uygulamayı menüden seçerek başlatabilecekler.

Home'da Neler Var?
Uygulamanın özellikleri yukarıda saydıklarımızla sınırlı değil. Hatta saymakla bitmeyecek kadar özelliğe sahip. Her kullanıcı müzik dinleyebileceği, video izleyebileceği, resimlerine bakabileceği kendine özel bir eve sahip olacak. Hatta eviniz için çeşitli cihazlar, mobilyalar, karakteriniz için kıyafet gibi özel eşyalar alabileceksiniz.

Ev dışında da oyun oynayabileceğiniz merkezler, diğer karakterlerle buluşabileceğiniz mekanlar, hatta yeni sinemaların, oyunların tanıtılacağı ortamlar ve dahası. Yapılan açıklamaya göre Electronic Arts şimdiden kendi alanını ayırtmış.

Daha fazla bilgi için tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları