PS4'ün yeni güncellemesi can sıktı

Uzun zamandır beklenen PS4 güncellemesi, kaş yapayım derken göz çıkarttı...

Yeni güncellemede büyük sorun

PS4 sahiplerinin uzun süredir beklediği güncelleme birkaç gün önce indirilmeye sunuldu. Ama siz siz olun, eğer hala kurmadıysanız çok da acele etmeyin...

PS4'lerimizi v2.00'a yükselten yeni güncelleme ile gelen SharePlay özelliği ve YouTube uygulaması beğeni kazanıyor ama yaşanan teknik sorunlar fazlasıyla can sıkıyor. Birçok PS4 kullanıcısı seste dalgalanma ve stabil olmayan internet bağlantılarından şikayetçi. Fakat tüm kullanıcıların birleştiği ana sorun bir tane: Bekleme Modu doğru çalışmıyor.

Öyle görünüyor ki PS4'lerini Bekleme Modu'na alan birçok kullanıcı, cihazı yeniden açmak istediklerinde açılmadığına şahit olmuşlar. Gelen raporların geneline baktığımızdaysa hemen herkesin sistem ve kayıtlı dosyalara zarar verme tehlikesini göze alarak cihazı manuel olarak baştan başlattıklarını görüyoruz. Bizim de yaptığımız testler sonucunda benzeri sorunlar ile karşılaşmamız da cabası. Şimdiden sosyal medya üzerinde büyük yankı uyandıran sorun hakkında bazı kullanıcı çözümleri gelmiş olsa da Sony tarafından halen resmi bir açıklama yayınlanmış değil.

Okuyucu Yorumları