PS4 için mükemmel bir haber!

PS4, sunacağı bu özellik ile, şimdiden Xbox One'ın bir adım önüne geçmeyi başardı!

PS4'ten mükemmel bir haber!

PS3 ve Xbox 360'ın en önemli özellikleri arasında şüphesiz internet bağlantıları ve kendilerine özel arabirimleri yer alıyor. Yeni jenerasyon konsollar görücüye çıkmadan önceyse en büyük dedikodu bu konu hakkında dönmüştü ve özellikle PlayStation 4 ile birlikte gelecek "cloud" tabanlı sistem büyük merak uyandırmıştı...

PlayStation meraklılarını sevindiren haberse 2013 E3 fuarında, Sony'nin yaptığı basın toplantısında kendisini gösterdi. Firma, Gaikai tarafından sağlanan "cloud" sunucu sistemini 2014 yılı içerisinde kullanıcıların beğenisine sunacağını açıkladı. Tüm oyun ve teknoloji dünyası tarafından merakla beklenen haber, yeni konsol üzerinde PS3 oyunlarını da oynamamızı sağlayacak. Merak edilen bir diğer konu olan Vita oyunlarının kullanımı hakkında da bir açıklama yapan Sony, bir süre sonra aynı "stream" sunucu üzerinden Vita oyunlarına ulaşmanın da mümkün olacağını dile getirdi.

Şimdilik tek merak edilen noktaysa, 2014 yılı içerisinde devreye girecek "Cloud Service"in tüm dünyada mı yoksa ilk başta bölgesel olarak mı kullanıma açılacağı.

Okuyucu Yorumları