PS4 için Oyun Deklarasyonu açıklandı!

Sony, PS4 için tüm oyun tutkunlarının katılabileceği "Oyun Deklarasyonu"nu açıkladı!

Oyun Deklarasyonu açıklandı!

Sony, PlayStation 4 bilgisayar eğlence sisteminin 13 Aralık 2013 tarihinde piyasaya sürülmesine bir ay kala, dünyanın dört bir yanından oyun tutkunlarının katılabileceği "Oyun Deklarasyonu"nu açıkladı.

PS4 ile güç sende

Sony, her seviye ve tarzdaki oyuncuya özgürlük ile oynama yeteneğini sunmak amacıyla tasarlanmış olan PS4 ile gücü dünyanın her köşesindeki oyuncuya veriyor.

"OyunDeklarasyonu", etkileyici grafiklerin hayranlarından Kupa Avcılarına, Adanmış Atıcılardan Gece 3 Babalarına kadar acemisinden deneyimlisine, Sony'nin tüm oyunculara olan teşekkürünü ifade ediyor.

Oyuncular, eu.playstation.com/4theplayers adresini ziyaret ederek ne tip oyuncu olduklarını belirleyebilecek ve dünyanın her yerindeki oyun ve oyunculara yönelik bir manifesto olan Oyun Deklarasyonu'na bağlılıklarını dile getirebilecek.

Facebook ve Twitter üzerinden takip edin

Oyunseverlerin bir oyuncu olabilmek için tek yapması gereken; Facebook Connect veya Twitter'ı kullanarak eu.playstation.com/4theplayers adresi üzerinde bağlılıklarını ifade edip kendilerini bir oyuncu ilan etmesi ve #4ThePlayers etiketi üzerinden tüm sohbeti takip etmesi.

Hemen katılın

Neden bir oyuncu olduğunuzu eu.playstation.com/4ThePlayers adresinde söyleyin ve #4ThePlayers üzerinde sohbete katılın.

Okuyucu Yorumları