PUBG Sezon 5 Ayrıntıları Belli Oluyor

PUBG Sezon 5 Miramar güncellemeleri ve Survivor Pass: Badlands ile geliyor.

PUBG Sezon 5'te sürprizler var

PUBG Corporation sıradaki dönemsel içeriğini açıkladı; Sezon 5 ve Survivor Pass: Badlands! Yeni sezon, haritadaki nesneler, arazi ve loot güncellemeleri ile sabit nişan dürbünlü ve haritaya özel Win94 tüfeği dahil olmak üzere Miramar'da iyileştirmeler sunan 5.1 Güncellemesi ile başlıyor.

PUBG Sezon 5 tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz.

Oyuncular artık takım arkadaşlarına yardım etmenin ve eşya fırlatma mekaniği ile düşmanlarını devirmenin yeni bir yoluna sahip olacak. Takım arkadaşlarınıza ihtiyaç olduğunda enerji içeceğini fırlatın ya da risk alın ve kalan son kişiyi ustalıkla hesaplanmış bir tava fırlatışı ile devirin.

PUBG Sezon 5 Ayrıntıları Belli Oluyor

Oyun güncellemelerine ek olarak, Survivor Pass yeni ödüller, görevler ve gelişmiş sistemler ile geri döndü! Survivor Pass: Badlands, oyuncuları zorlu çöl hayatı ve eski sakinlerinden esinlenilmiş temaya sahip kıyafetler ve silah kaplamalarıyla ödüllendiriyor. Ayrıca oyuncular oyunu normal modda oynarken topluluk olarak bir araya gelip Sezon 5 hikaye fragmanının bölümlerini açarak ilk kez bir sezon boyunca Miramar'ın tarihine dalabilecekler. PUBG Sezon 5'in oynanış videosu için bu linki ziyaret edebilirsiniz.

Tüm bunlar ve daha fazlası, Güncelleme 5.1 23 Ekim'de PC canlı sunucularına ve 29 Ekim'de konsol canlı sunucularına ulaştığında erişilebilir olacak. Aksiyonu hemen yaşamak isteyenler için ise PC Test Sunucusu bugün açılıyor! Senin Savaşın. Senin Hikayen. Senin Savaş Alanın.

Sezon 5 ile gelen güncellemelerin tam listesine bu linkten ulaşabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları