PureMotion HD+'ın dikkat çeken 5 özelliği

Nokia'nın yeni amiral gemisi Lumia 920'nin yeni ekranı, bakın hangi çekici özellikleri sunuyor...

PureMotion HD+'ın 5 artısı!

Nokia'nın yeni Lumia 920'sinin en önemli özelliklerinden bir tanesi PureView kamerası. Ancak Nokia, telefonun ekranının yumuşak bir biçimde kaymasını ve daha iyi görünmesini sağlayan PureMotion HD+ teknolojisinin de önemle üzerinde duruyor. İşte Nokia'nın yeni ekran teknolojisinin en dikkat çeken 5 özelliği:

- Güneş ışığına karşı otomatik olarak renk ayarlama: Güneş ışığı telefonunuza vurduğunda, Lumia 920 bunu algılıyor ve renkleri otomatik olarak ayarlıyor.

- Daha koyu siyahlar: Nokia'ya göre PureMotion HD+ daha da koyu siyahlar sunabiliyor.

- 1280x768 WXGA ekran: Nokia bu ekran için "720p'den daha iyi" dese de, aslında bu fark telefonunun ekran oranından kaynaklanıyor. Yine de 4.5 inç'lik bir ekranda bu çözünürlük, oldukça hoş ve sık görünüyor.

- Çok yumuşak kaydırma: Nokia, açıklamadığı tazeleme oranı sayesinde "bulanıklık yapmayan" bir kaydırma sunuyor. Şirkete göre piksel geçiş hızları, diğer telefonlardakinden 2.5 kat daha hızlı.

- Eldivenle de çalışıyor: Telefonunuzu çok soğuk alanlarda kullandıysanız, dokunmatik bir telefonu bu durumda kullanmanın ne kadar zor olduğunu bilirsiniz. Nokia'nın yeni ekranı, dokunmalarınızı ve diğer çoklu dokunmatik hareketlerini eldiveninizi çıkarmadan da algılayabiliyor.

Okuyucu Yorumları