PuzzlePhone modüler telefon fon arayışında!

Parçalarını dilediğiniz gibi değiştirebileceğiniz bir telefon, hayal olmaktan çıkıyor!

PuzzlePhone: Parça parça cep!

Eğer modüler telefon kavramı için Google'ın "Project Ara" girişiminden ümidinizi kestiyseniz alternatiflere yönelebilirsiniz. Indiegogo fonlama platformu üzerinde başlatılan PuzzlePhone da bunlardan biri olabilir.

Cihaz, Omurga (5 inç LCD, çerçeve ve hoparlörler), Beyin (işlemci, RAM, kamera ve depolama) ve Kalp (batarya ve ikincil teknolojiler) olmak üzere üç ana bölüme ayrılıyor. Böylece zaman geçtikçe telefonun istenilen bileşenleri değiştirilip zamanına uygun hale getirilebiliyor.

Telefonun tüm modelleri Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi, sekiz çekirdekli işlemci, 3GB RAM, 5 inç 1080p ekran, 12 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel selfie kamerasına sahip olacak.

PuzzlePhone'un 16GB depolama alanı sunan başlangıç modeli plastik detaylarıyla 333 dolarlık bir fiyat etiketine sahip. 32GB kapasite ve metal ayrıntı isteyenlerin 444 doları gözden çıkarması gerekiyor. Sınırlı sayıdaki 777 dolarlık en gelişmiş model ise 64GB kapasitenin yanında bakır tonlu şık bir görünüm sunuyor.

Projenin arkasındaki ekip hedeflediği 250 bin dolarlık fona ulaşmayı başarırsa, yeni modüler telefon en erken 2016 Eylül ayında piyasaya sürülebilecek.

Okuyucu Yorumları