Qik yeni iPhone video uygulamasını duyurdu

Bu uygulama ile iPhone'da görüntülü görüşme yapmak, görüntülü mesajlaşmak ve video paylaşmak mümkün!

"Qik Video Connect" yayında

Yakın zamanda Skype tarafından satın alınan Qik, yeni iPhone uygulaması "Qik Video Connect"i duyurdu. Yeni uygulama ile kullanıcılar sevdikleri ile görüntülü görüşme yapabilecek, görüntülü mesajlaşabilecek ve video paylaşabilecek.

Qik Video Connect ile kullanıcılar görüntülü çağrı ile anlık paylaşım yapabilecekleri gibi canlı bağlanma imkânı olmadığında görüntülü bir e posta ile yaşadıkları anın en zengin detaylarını aileleri ve arkadaşları ile paylaşabilecekler. Ayrıca Facebook ve Twitter hesaplarına bağlantı verebilir ve arkadaşlarının yüklenir yüklenmez güzel anlarını izlemesini sağlayabilirler. Yeni sosyal medya kaynağı ile arkadaşlardan yeni video yüklendiğinde uyarı alarak haberdar olunabilir ve bu videolar telefondan izlenebilir.

İster sevdikleriniz için bir tebrik videosu hazırlayın, ister çocuğunuzun attığı golü kaydedin ya da arkadaşlarınızdan ayrı iken görüntülü sohbet edin- Qik bir video kaydetmeyi, paylaşmayı ve bağlantı kurmayı kolaylaştırıyor.

Uygulamanın tüketiciler için iki sürümü mevcut- Qik Video Connect ve Qik Video ConnectPlus. Qik Video ConnectPlus $2.99'a edinilebiliyor ve bazı ek özellikler sunuyor:

Gerçek-zamanlı efektler: Görüntülü sohbeti ve canlı video akışını yedi farklı efekt ve filtre ile kişiselleştirme ve zenginleştirme özelliği
Video düzenleme: Direkt cihaz üzerinden kullanılabilecek basit video düzenleme araçları.
HD kalitesi: Telefon üzerinden gerçek HD kalitesi ile kaydedilmiş videoları yükleme ve paylaşma özelliği.

iPhone aracılığı ile canlı görüntülü sohbet

iPhone aracılığı ile canlı görüntülü sohbet

Skype tüketici ürünleri yöneticisi Rick Osterloh; "Hızlı ve her an kullanıma hazır 3G ve WiFi bağlantılarının var olduğu bir dünyada video, metin ve fotoğraflı mesajları aşmamızı ve özel ve günlük anılarımızı daha anlamlı bir şekilde paylamayı mümkün kılıyor " dedi. "Qik Video Connect "benim gördüğümü gör" kavramını tam bir gerçekliğe dönüştürüyor".

Qik Video Connect ve Connect Plus uygulamaları ile 3G* veya WiFi üzerinden entegre kameraları bulunan iPhone, iPod Touch aracılığı ile canlı görüntülü sohbet gerçekleştirilebilecek. Qik telefon rehberiniz ile entegre olur. Böylece arkadaşlarınız ve ailenizin canlı görüntülü sohbet için uygun olup olmadıklarını kolayca görebilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınız canlı sohbet için uygun değilse özel videolu postalarınızı SMS veya e posta aracılığı ile onlarla paylaşabilirsiniz.

Her iki uygulamada bugün itibari ile iPhone ve 4. Nesil iPod Touch modelleri ( iOS 4 veya daha üstü ) için Apple App Store 'dan indirilebilir. Daha fazla bilgi için qik.com'u ziyaret edin.

Her iki uygulama bugünden itibaren Apple App Store'dan iOS 4 ve üstüne sahip iPhone ve 4. Nesil iPod Touch modelleri için indirilebilir. Daha fazla bilgi için lütfen qik.com'u ziyaret edin.

*Ek veri ücretleri uygulanabilir.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları