Qosmio F55: Laptop'ta GPS ne kadar gerekli?

Toshiba'nın Qosmio F55'i GPS desteğine sahip. Peki ama bu destek gerçekten gerekli mi?

Laptop'ta GPS gerekli mi?

Dün yayınladığımız haberimizde, Toshiba'nın yeni laptop modellerinde de Blu-Ray'e yer vermeyeceğini, bunun yerine upscaling ile standart çözünürlüğü HD'ye yaklaştırma yolunu seçtiğini duyurmuştuk. Ancak Toshiba'nın şaşırtıcı hamleleri bu kadarla da kalmadı. Şirket, şimdi de karşımıza GPS ile donatılmış yeni Qosmio'su ile çıkıyor.

Qosmio F55, 15,4 inçlik ekrana sahip olan Windows tabanlı bir laptop. Ama onu farklı kılan, özellikleri arasında bir de Garmin GPS'in bulunması. Yani F55 ile gittiğiniz yeri veya yol durumunu, GPS'in de yardımıyla rahatça bulabileceksiniz.

Şimdi soru şu: Bir laptop'ta GPS desteğinin bulunması gerçekten işlevsel olabilir mi? Otomobilinizde giderken, yan koltukta açık duran 15,5 inç'lik bir laptop ne kadar kullanışlı olabilir? Eğer sıkışık trafikte bir otobüsün içerisinde tıkılıp kaldıysanız ve eve ne kadar kaldığını kestirmiyorsanız, belki o zaman GPS'li Qosmio işinize yarayabilir. Ama yinde de bir laptop'a GPS özelliği eklemek bize çok da gerekli gibi görünmedi. GPS'li bir laptop gerçek anlamda hayatı kolaylaştırabilir diyorsanız, o zaman bizi ikna etmeniz gerekecek. Yorumlarınızı bekliyoruz...

Okuyucu Yorumları