Qualcomm'un akıllı saati satışta!

Mobil teknolojileriyle öne çıkan Qualcomm, yeni akıllı saatini gün yüzüne çıkardı! İşte Toq...

Yepyeni bir akıllı saat!

Qualcomm Incorporated, yüzde yüz iştiraki olan Qualcomm Connected Experiences, Inc.'in, Qualcomm Toq ('talk') akıllı saatini müşterilerine sunacağını duyurdu. Android tabanlı akıllı telefonlar ile uyumlu olan ve özel Qualcomm MEMS Technologies, Inc.'in QualcommMirasol ekran teknolojisi ile donatılan Toq, günlerce süren pil ömrü ve parlak güneş ışığında bile görülebilirlik özellikleri ile kesintisiz bir akıllı saat deneyimi sunar. 349,99 dolar'dan başlayan fiyatlara satışa sunulan Toq, toq.qualcomm.com internet adresi üzerinden sipariş edilebilir.

Qualcomm CEO'su ve başkanı Paul E. Jacobs:"Toq smartwatch, düşük güç tüketimli Mirasol ekran, AllJoyn etkileşimleri ve WiPower LE kablosuz şarj gibi, gelişmekte olan giyilebilir teknolojiler kategorisini tanımlayacak temel Qualcomm yeniliklerini sunuyor. Toq, geleneksel saatler gibi bir açma/kapama düğmesi olmadan bilgileri görüntülüyor. Bildirim ve içerikleri alabilmesi için akıllı telefon ile eşleştirilen Toq, fiziksel ve dijital yaşamlarımızı sorunsuz bir şekilde birleştiriyor. Bunları ve başka sektör öncüsü teknolojileri kullanarak, ortaklarımız ve biz yeni ürün fırsatları ve müşteri deneyimleri sunacağız," diye konuştu.

Toq'un sahip olduğu teknolojiler

Toq'un sahip olduğu teknolojiler

Daha önce de açıklandığı üzere, sınırlı sayıda üretilen bu akıllı saat, giyilebilir cihazlardaki çekici kullanıcı deneyimi sunmak için gereken teknolojilere sahip olacak. Toq aynı zamanda aşağıdaki önemli teknolojilerin yararlarını sunar:

• Mirasol ekran teknolojisi – parlak güneş ışığında bile keskin ve sürekli açık bir görüntüleme deneyimi sağlamak için ortam ışığını kullanan, her zaman net ve görünür yansıtıcı ekran teknolojisi;
• Qualcomm WiPower LE teknolojisi - sorunsuz, gerçek "drop and go" (bırak ve git) kablosuz şarj deneyimi.
• Stereo Bluetooth ses deneyimi – tüm gün rahatınız ve kolayca takabilmeniz için kulak yolunuzun dışına oturan ilk gerçekten kablosuz stereo kulaklık.

Okuyucu Yorumları