Qualcomm'la hızlı şarj olan cihazlar artıyor

Qualcomm'un hızlı şarj teknolojisinin güç verdiği mobil cihazların sayısı her geçen gün artıyor.

Qualcomm'lu cihazlar artıyor

Qualcomm Incorporated bugün yaptığı açıklamada iştiraki Qualcomm Technologies, Inc.in Qualcomm Quick Charge 3.0 hızlı şarj teknolojisinin kullanımı ve yaygınlaştırılması konusunda büyük bir ilerleme kaydettiğini duyurdu. Qualcomm Technologies'in Qualcomm Snapdragon 820 işlemcisini duyurmasından bu yana yeni HTC 10 akıllı telefonu da dahil olmak üzere en son amiral gemisi akıllı telefonların çoğu bu yeni nesil hızlı şarj teknolojisi ile donatıldı. Qualcomm Technologies'in hızlı şarj teknolojisine uyumlu cihazlar ve aksesuarlar sayısının gelecek aylarda daha da artması bekleniyor. Quick Charge 3.0 teknolojisini kullanan tüketici cihazı sayısındaki artış, bu teknolojinin hem tüketicilere hem de mobil cihaz üreticilerine kattığı değeri de kanıtlıyor.

GÖRÜŞLER:

Elecjar CEO'su JiWei Zhu: "Tüketiciler, telefonlarının elektrik prizine takılı kalmasını istemiyor. Qualcomm hızlı şarj teknolojisini entegre ederek taşınabilir şarj cihazlarımıza oldukça fazla değer katıyoruz. Quick Charge 3. ODM ve OEM'lerin taşınabilir şarj cihazlarını tüketicilere daha düşük maliyette ve tam zamanında ulaştırabilmesi amacıyla geliştirme sürecimizi kolaylaştırmak için Qualcomm Technologies ile yakın şekilde çalışmaktayız."

HP Mobilite ve Perakende Çözümlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Michael Park: "Kurumlar birçok bilgisayar ve mobil cihazı, verimli güç sunan pillere ihtiyaç duyan ve güce aç uygulamalar için kullanıyor. HP Elite x3'e Quick Charge 3.0 desteğini eklememiz, son kullanıcılar için verimlilik ve kolaylık sunacak. Böylece ellerindeki işlere dikkatleri dağılmadan odaklanabilecekler."

HTC COO'su David Chen: "HTC, Quick Charge teknolojisini en başından beri destekliyor. Her geçen gün daha da iyi hale gelen bu teknolojiye desteğimiz devam edecek. Hızlı şarj fonksiyonu, müşterilerimize sunduğumuz üst düzey deneyimi daha da artıracak akıllı bir teknolojidir. HTC 10'da bu teknolojiyi desteklemek bize heyecan veriyor."

LeEco Ürün ve İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Gang Sun: "Kullanıcıların prize bağlı kaldıkları zamanı azaltmak için birçok mobil ürünümüzde bu hızlı şarj teknolojisi mümkün kılmak için Qualcomm Technologies ile çalışıyoruz. Şarj etme süresi düştükçe, akıllı telefon kullanıcıların memnuniyeti de artacaktır."

LG Electronics İkinci Başkan Yardımcısı Dr. Sang Kim: "LG olarak yeni LG G5 telefonumuzda, üst düzey akıllı telefon deneyimini daha da artıracak Quick Charge 3.0 teknolojisini sunmaktan ötürü heyecan duyuyoruz. Daha hızlı şarj süresi ve daha fazla verimlilik sayesinde G5 müşterileri, telefonlarının gün boyunca açık kalıp kalmayacağı konusunda çok daha az endişe duyacak."

Sunvalleytek CEO'su Allen Fung: "Sunvalleytek olarak RAVPower markamız altında çıkardığımız birçok üründe başlangıçtan bu yana Quick Charge teknolojisini desteklemekteyiz. Daha yüksek verimlilik ile şarj süresini hızlandıran Qualcomm Technologies'in şarj teknolojisini tamamlayan, üstün taşınabilir şarj cihazları sunan ilk marka olmaktan gurur duyuyoruz."

Xiaomi Kıdemli Başkan Yardımcısı Wang Xiang, "Qualcomm Technologies ile ilişkimizin devam ediyor olmasından ve Mi 5 amiral gemisi telefonumuzdan başlayarak Quick Charge 3.0 teknolojisini akıllı telefonlarımıza entegre etmekten mutluluk duyuyoruz. Bu teknoloji, mobil cihazlarımızı kullanma şeklimizi gerçek anlamda değiştiriyor."

Qualcomm Technologies, Inc. Ürün Yönetiminden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı: "Tüketicilerin daha fazla pil ömrüne talebi arttıkça telefonların pil boyutlarının da aynı şekilde arttığını gördük. Daha büyük pillerin doğal olarak şarj edilme süreleri de uzadığından Quick Charge teknolojisini destekleyen güçlü bir ekosistem, mümkün olan en iyi kullanıcı deneyiminin sunulabilmesi için kritik önem taşıyor."

Okuyucu Yorumları