QuickFox Notes ile hiçbir şeyi unutmayın

"Firefox sen bizim her şeyimizsin" diyenlere, Firefox'u sadece tarayıcı olmaktan çıkartacak eklenti.

Firefox'a yeni bir yetenek!

İster interneti bilgilenmek için kullanın, ister iflah olmaz bir download canavarı olun. Her halükarda sıklıkla internet üzerindeki bazı metin parçalarını saklamak ve ilgili notlarınızı kaydetme ihtiyacı duyarsınız. Eğer bunun için Windows'un not defterini kullanıyor ve içinden çıkılamaz bir duruma doğru hızla ilerliyorsanız durun: Artık QuickFox Notes ile Firefox içerisinde netteki tüm bilgilerinizi saklayabilir ve senkronize edebilirsiniz.

QuickFox aslında son derece basit bir uygulama ve sadece 41 kb'lık dosya boyutuna sahip olmasına rağmen oldukça faydalı. Bu Firefox eklentisi ile sık kullandığınız internet adreslerini veya birbirleri ile ilgili metinleri bir araya getirip kolaylıkla kaydedebilirsiniz.

Otomatik kaydetme özelliği varsayılan bir ayar olarak aktif olan QuickFox Notes'ta kopyala-yapıştır rutininden sıkılanlar, eklentinin ayarlarına girerek kopyalanmış metinleri otomatik olarak yapıştırma özelliğini etkinleştirebilirler. Aldığınız notlar içerisinde arama yapma, eski notları arşive kaldırmak, notları senkronize ederek istediğiniz bilgisayardan erişmek için seçenekler de sunan QuickFox Notes'u Mozilla'nın eklenti sayfasından indirebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları