Radyasyon azaltan kılıfla tanışın!

Cebinizi kulağınızdan düşürmüyorsanız ve bu durum size endişe veriyorsa, bu ürünü incelemelisiniz!

Radyasyon azaltan cep kılıfı!

Pong, Amerikan (FCC) devlet kurumu onaylı laboratuarlarda test edilen ve onaylanan uluslararası patentli cep telefonu radyasyon önleyici ürünü. Cep telefonunuzun sinyal gücü performansını artırırken yaydığı radyasyonu önemli ölçüde azalttığı, bilimsel testlerle ve uluslararası kuruluşlarca kanıtlanmış.

Pong Cep Telefonu Radyasyonunu %95'e varan oranlarda azaltır

Pong kılıfı olmayan bir cep telefonunda, kullanım için gerekli radyasyonunun çoğu, baş ve vücut bölgeleri tarafından emilir. Pong, bu radyasyonu baş ve vücuttan uzağa yönlendirerek, radyasyonunu %95'e varan oranlarda azaltır.

Pong kullananlar, cep telefonu kullanımı sırasında maruz kalınan radyasyondan yasal SAR limitinin %95 altına varan oranlarda korunurlar. Aynı zamanda her Pong kılıfının içerisinde bulunan dâhili anten sistemi, telefonların sinyal çekim güçlerini artırır ve görüşme kesilmelerine karşı ekstra koruma sağlar. Daha verimli ve etkin sinyal, cihazların pil ömrünü uzatır. Böylece, bir Pong kılıfı ile daha uzun kullanım süresi de elde edebilirsiniz.

* Uluslararası SAR güvenlik limitleri temel alınmıştır.

Yüksek mühendislik ürünü dâhili anten sistemi

Yüksek mühendislik ürünü dâhili anten sistemi

Yüksek mühendislik ürünü dâhili anten sistemi

Pong, kılıflarının içerisinde özel mühendislik ve yüksek teknoloji çalışması olan ultra-ince esnek baskılı devre anteni bulundurmaktadır. Yapısı, cep telefonlarınızın içerisinde bulunan antenlerinin özelliklerine (büyüklük, şekil ve ilgili) göre ultra hassas olarak üretilmektedir. Pong dâhili anten devresi ile mobil cihazın dâhili anteni arasında zararsız bir elektrik alanı oluşturulur. Bu sayede mobil cihazın yaydığı radyasyon, başınızdan ve vücudunuzdan uzağa yönlendirilir. Pong yüksek teknoloji anten sistemi tüm Pong kılıflarında bulunmaktadır. Pong cep telefonun sinyalini engellemez.

Pong kılıfları, Türkiye'de ve uluslararası alanda tüm frekans bantları için çalışmaktadır. Böylece hangi ülkede olduğunuza, hangi şebekeyi ve hangi operatörü kullandığınıza bakılmaksızın radyasyondan korunursunuz.

Pong, yüksek teknoloji ve butik mühendislik kullanarak, sağlığınızı ve telefonunuzu koruduğu gibi, stilinizden ve tarzınızdan da ödün vermemenizi sağlar. Classic serisi, şık Select serisi ve koruyucu Rugged serisi ile 3 tarzda ve birçok renkte ürün gamına sahip.

Ürünlerle ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için http://pong.com.tr/urunler adresini ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları