Rainbow Six Siege Büyümeye Devam Ediyor...

Piyasaya sürülmesinin üzerinden üç yıl geçen Rainbow Six Siege, Ubisoft'un büyük desteği sayesinde büyümeye devam ediyor!

Rainbow Six Siege durmuyor

Ağustos 2017'de Ubisoft'un "tactical shooter" türündeki oyunu Rainbox Six Siege, etkileyici bir şekilde 20 milyon oyuncu sınırını aşmıştı ve şimdi, sekiz ay sonra, oyun tüm platformlarda toplam 30 milyonun üzerinde kayıtlı üyeye sahip. Görünene göre Ubisoft'un oyun için sürdürmeye devam ettiği destek, firmaya büyük fayda sağlıyor.

Yapılan duyuruda, oyunun e-spor sahnesinde de öne çıkmaya başladığı gözüküyordu. 2018 Six Invitational turnuvasını aynı anda 321.000 izleyiciye ulaşmıştı ve "tüm kanallarda toplamda 6.2 milyon saatin üzerinde izleme" yapılmıştı. Rainbow Six Siege marka yönetmeni Alexandre Remy, topluluğa sürdürdükleri destek için teşekkürlerini sunuyor.

Oyun şu anda üçüncü destek yılında ve geliştirici bu yıl içerisinde, oyuna altı yeni operatör, iki harita ve yenilenen haritalar sunmayı planlıyor. İkinci yılın ilk içerik sunumu Chimera Mart ayında sunulmuş ve saldırıya odaklı iki yeni operatörün – Lion ve Finka – yanı sıra geçtiğimiz hafta sona eren zaman sınırlı Outbreak co-op etkinliğini getirmişti...

Okuyucu Yorumları