Rakiplerinden çok farklı...

Casio'nun yeni parlak projeksiyon cihazını rakiplerinden ayıran önemli bir özelliği var...

Rakiplerinden çok farklı...

Japon Teknoloji Devi Casio, çevre dostu ürün konsepti kapsamında yeni geliştirdiği Civasız Lazer ve LED Hibrid Işık Kaynaklı yüksek parlaklık sunabilen dünyanın ilk çevre dostu projeksiyon cihazını tüm dünyada duyurdu. Yeni Nesil Casio Projeksiyon özel ışık kaynağı ile 3000 ANSI Lümene varan parlaklığa ulaşabiliyor ve 20.000 saate yakın kullanım ömrü sunuyor.

Dünyanın İlk Çevreci Projeksiyonu
Günümüz projeksiyon cihazları , 2000 ANSI lümen ve üzeri ışık gücü sağlayabilmek için doğaya zararlı civa elementi içeren yüksek basınçlı ışık ampülleri kullanırlar.

Casio uzun çalışmalar sonucunda, civa elementi kullanılmayan yüksek parlaklık üretebilen Lazer, Fosfor ve LED birleşimli hibrid ışık kaynağı geliştirmeyi başardı. Hibrid ışık Kaynağının temelinde yüksek lümenli kırmızı LED ve Mavi Lazer bulunuyor.

Yeni Casio projeksiyonlar, mavi lazer ışığını fosfor kullanarak yüksek parlaklıklı yeşil ışığa çeviriyor ve bu sayede yüksek basınçlı civalı ampüllerin üretebildiği, 3.000 lümene varan ışık parlaklığına ulaşabiliyor.

20.000 Saat Işık Kaynağı Ömrü

20.000 Saat Işık Kaynağı Ömrü
10 kat daha fazla ömür!

Yeni Casio Projeksiyonlar ile projeksiyon ampülü değiştirme problemi artık tarihe karışıyor. Lazer & LED Hibrid Işık Kaynağı Teknolojisi sayesinde ışık kaynağı kullanım ömrü geleneksel projeksiyon cihazlarına göre 10 kata yakın artırılarak yaklaşık 20.000 Saate çıkarılmış. Ortalama 8 saatlik günlük kullanım ile neredeyse 7 yıllık kullanım ömrü sağlayabiliyor.

Yeni ışık kaynağının kazandırdığı başka bir avantaj ise renk üretimini %30 oranında artırması. Bu sayede daha canlı, daha berrak ve daha geçişli renkler elde etmek mümkün oluyor.

Taşınabilir ve Fonkiyonel

Casio'nun taşınabilir projeksiyon konsepti yeni seride de devam ediyor. Yeni Casio Projeksiyonlar A4 kağıdı boyutunda , kalınlığı 4.3 cm. ve ağırlık olarak sadece 2.3Kg.

Açılma ve kapanma süreleri oldukça geliştirilmiş. Cihazın maksimum parlaklıkla sunuma başlaması için sadece 8 saniye yeterli. Ayrıca cihazın soğumasını beklemeden kapatma tuşuna basarak hemen kapatabilmekte artık mümkün

İnce projeksiyon serisi

İnce projeksiyon serisi
Ev sineması için geniş ekran arayanlar için seçenek var

Yeni Casio Çevreci İnce Projeksiyon Serisi geniş bir ürün yelpazesine sahip. 2000, 2500 ve 3000 lümen ışık gücüne sahip olan yeni ürün portföyünde , ev sineması ve geniş ekran arayan kullanıcılar için de gerçek çözünürlüğü WXGA 1280 x 800 (16:10) model seçenekleri sunulmuş. Ayrıca Casio'nun daha önceki Süper ince projeksiyonları serisinde sunduğu Geniş 2X Optik zoom ile yakınlaştırma, bilgisayarsız sunum yapabilme ve kablosuz sunum yapabilme özellikleri yeni seridede devam ettirilmiş.

Kısaca Yeni Nesi Casio Projeksiyon

• Lazer & Led Hibrid Işık Kaynağı Teknolojisi ile civa kullanılmadan, yüksek parlaklık, yüksek görüntü ve renk kalitesi, 20.000 Saate uzun ışık kaynağı ömrü, ve daha hızlı açılıp kapanabilen projeksiyon cihazı,
Çok İnce (4.3 cm) ve hafif (2.3 kg) - A4 kağıdı boyutlarında ve rahatça taşınabilir,
• Geniş Açı 2X optik zoom sayesinde, ekran boyutu rahatça ayarlanabilir,
• USB Host Fonksiyonları sayesinde, USB flaş bellekten sunum yapabilir, bilgisayarınıza kablosuz bağlayabilirsiniz,

Yeni Casio Projeksiyonlar ile ilgili daha detaylı bilgi için ürün resmi sitesi www.superprojeksiyon.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Casio Projeksiyon Cihazları Casio Türkiye İthalatçısı ve Distribütörü Mobit Bilişim A.Ş.tarafından ithal edilmektedir. www.mobit.com.tr

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları