Razer Game Store, 28 Şubat'ta Kapanıyor

Razer'ın risk alarak açtığı oyun mağazası, bir yıl sonra yolun sonuna geldi.

Oyun donanımı firması Razer, geçen sene Nisan ayında kendi oyun platformunu kurma işine girmişti. Hizmet, oyuncuların ilgisini pek çekmedi ve şimdi firma, mağazayı 28 Şubat'ta kapatacağını duyurdu.

Razer Game Store'dan oyun satın alanlar, aldıkları oyunları Steam veya Uplay anahtarlarını kullanarak oynamaya devam edebilecekler. Ancak bu anahtarlar, 28 Şubat'tan sonra mağazada sunulmayacak. Ön sipariş verilen oyunlar, kapanma tarihinden sonra da olsa sahiplerine ulaştırılacak. Mart'tan itibaren Razer müşterileri oyunları sadece Razer Gold üzerinden alabilecek veya Silver kazançlarını kullanacaklar. Yani Silver kazançları, son kullanma tarihine kadar geçerli kalacak. Buna karşın mağazadan alınan indirim kuponları, kapanma tarihinden sonra işe yaramayacak (Razer Exclusives kuponları hariç).

Platform geçen sene açıldığında, binlerce oyun seçeneği sunmuş, her satın alma için birer ödül vermişti. Ancak platform Steam veya Epic Games Store gibi direkt bir portal olmadığından, oyunlar yalnızca Steam veya Uplay ürün anahtarları yoluyla sunuluyordu.

Sonraki Haber

Forum