Razer, Google Statia Hakkında Önemli Duyuruda Bulundu!

Razer, Raiju Mobile ve yeni Kishi'yi de Stadia üzerinden oyun oynarken kullanabileceklerini duyurdu. Peki, sistem nasıl çalışıyor?

Razer da "Google Stadia" dedi!

Razer, kullanıcıları artık Junglecat, Raiju Mobile ve yeni Kishi'yi de Stadia üzerinden oyun oynarken kullanabileceklerini duyurdu.

Öte yandan dünyanın ile oyuncu dwtelefonu ve onun varisi Razer Phone 2, 120Hz ekranı, çift taraflı Dolby Atmos hoparlörleri ve 4,000 mAh pil gücü ile mobil oyunları oynamak konusunda etkili bir partner olduğunu da hatırlatalım.

Razer Raiju Mobile, Junglecat ve Kishi for Android ve iOS

Razer Kishi for Android evrensel kablolu mobil kontrol cihazı bu yılın başlarında duyurulmuştu. Bu ürünün yanında Raiju Mobile ve Bluetooth bağlantılı Junglecat ürünleri de Stadia'dalki oyun deneyiminizi geliştirecek.

Razer Cortex Mobil

Razer Cortex Mobile uygulaması yakın zamanda yayımlanmış ve 7 Şubat 2020'de güncellenmiş bir uygulama olup artık içerisinde Gamin Mode açıkken sizlere FPS oranını gösteren bir analiz yeteneğini de barındırıyor.

Google Stadia Nasıl Kullanılır?

Razer.com ve Razer yetkili satıcılarında sunulan tüm Razer mobil cihazları için geçerlidir. Google Stadia yazılımı Google Play üzerinden ya da Stadia.google.com sitesinden Google Stadia uygulaması indirilerek erişilebilir.

  • Razer Kishi for Android TBD
  • Razer Junglecat 99.99 $/ 119.99 €
  • Razer Raiju Mobile 149.99 $/ 149.99 €
Okuyucu Yorumları