Razer Kraken Ultimate Tanıtıldı

Razer, 7.1 surround sesten daha yüksek bir konumsal hassasiyet sunan THX Spatial Audio teknolojili Razer Kraken Ultimate'i tanıttı.

İşte Razer Kraken Ultimate!

Oyuncular için dünya çapında lider bir marka olan Razer, 7.1 surround sesten daha yüksek bir konumsal hassasiyet sunan THX Spatial Audio teknolojisine sahip rekabetçi bir oyun kulaklığı olan Razer Kraken Ultimate'ı tanıttı.

Daha doğal bir ses kavisi üreten özel ayarlanmış 50mm sürücülerle güçlendirilmiş gerçekçi ve sürükleyici soundscape, her işitsel detayı yakalayarak kullanıcıların sesdeki en küçük nüansı bile almalarını ve avantajlarını kullanmalarını sağlar. Kraken Ultimate'ın aktif gürültü önleyici mikrofonu, oyunculara rekabet üstünlüğü ve kesin oyun ses deneyimi sunan kazanan bir kombinasyonu tamamlayarak kristal netliğinde ekip iletişimi sağlar.

THX Spatial Audio ile 7.1 Surround'dan Daha Etkili Ses

THX Spatial Audio ile 7.1 Surround'dan Daha Etkili Ses

Razer Kraken Ultimate, 7.1 surround sesden daha fazlasını sunan gelişmiş bir konumsal ses çözümü sunarak nokta atışı doğruluk sağlayan THX® Spatial Audio teknolojisi ile birlikte gelir. 360 derecelik bir alanda ses üretmek, rekabetçi oyun sırasında daha iyi farkındalık ve daha yüksek odaklama sağlar; sinsi düşmanları bulmanızı, mermileri sektirmekten kaçınmanızı ve yakındaki tehditleri herkesten önce tespit etmenizi mümkün kılar.

THX Spatial Audio, her oyunun benzersiz ses tasarımını ve mühendisliğini optimize eder ve sanal hoparlörlerini, ses kaynağının oyun içindeki gerçek mesafesine ve konumuna uyacak şekilde ayarlayarak doğal bir işitme deneyimi sunar. Bu, kullanıcılar her sesin içgüdüsel olarak nereden geldiğini deşifre edebildiklerinden, daha uzun süre odaklanmış olmalarını sağlayarak beyin ve kulak yorgunluğunu azaltmaya yardımcı olarak onlara üstünlük sağlar.

Sürükleyici Soundscape için Ustalıkla Ayarlanmış Sürücüler

Özel ayarlanmış 50mm sürücülere sahip Razer Kraken Ultimate, güçlü, ayrıntılı, süper net ses ve güçlü taban sunar. Daha doğal bir ses kavisi sunmaya ayarlanmış, ortaya çıkan ses, Kraken çizgisindeki en zengin, en sürükleyici ve gerçekçidir - rekabetçi bir avantaj için ayak sesleri ve silah sesleri gibi her işitsel detayı mükemmel bir şekilde yakalar.

Mutlak Netlik için Profesyonel Sınıf Aktif Gürültü Önleyici Mikrofon

Takım sohbeti, çok oyunculu oyunlarda önemlidir ve Kraken Ultimate'daki yeni Discord sertifikalı, aktif gürültü önleyici mikrofonla oyuncular kalabalık turnuvalarda bile kusursuz ekip iletişiminden emin olabilirler. Rekabetçi oyuncu kulaklıkları, net bir şekilde sohbet etme ve en ince sesleri bile anlık olarak ayırt edebilme yeteneğine güvenir. Razer Kraken Ultimate'ın yüksek oranda ayarlanmış mikrofonu aktif gürültü önleme teknolojisi ekleyerek, arka plandaki sesi algılar ve geçersiz kılar, sesinizi daha net hale getirir ve takım arkadaşları arasında net iletişim sağlar.

Hafif, Dayanıklı ve Kulakları Serin Tutan Kulaklık

Kraken Ultimate, hafif dayanıklılık ve uzun süreli konfor için soğutma jeli dolgulu kulak yastıklarına sahip alüminyum ve çelik konstrüksiyondan geliştirilmiştir. Hem esnek hem de sert olan, boksit alüminyum çerçeveli ultra yumuşak yastıklı kafa bandı kapsamlı oyun seanslarının zorluklarına dayanacak şekilde donatılmıştır. Soğutma jeli yastıkları, ısı birikimini azaltmaya yardımcı olurken aynı zamanda düzeltici veya mavi ışık gözlükleri kullanan oyuncular için gizli gözlük kanalları içerir.

Razer Çevre Birimleri Departmanı Kıdemli Başkan Yardımcısı Alvin Cheung, "Kraken Ultimate'i köklerinde oyun sesinin gereksinimlerini karşılayacak şekilde geliştirdik" dedi. "THX Spatial Audio ile güçlendirilmiş özel tasarım sürücüleri Kraken imzalı konforu üstün ses ile sunuyor. Kristal netliğinde ekip haberleşmeleri için aktif gürültü engelleyici mikrofonla bir araya getirildiğinde, bu kulaklık seti oyuncuların aradığı en üst seviyeye çıkıyor."

Razer Chroma RGB Underglow Aydınlatma

Kraken Ultimate ayrıca, 16,8 milyon rengi destekleyen Razer Chroma tarafından desteklenirken, Razer Synapse 3'ten kontrol edilen ışık efektleri ve sınırsız kişiselleştirme olanakları için bir aydınlatma efektleri paketi sunuyor.

Razer Kraken X USB

Razer ayrıca bugün Kraken X USB'yi de tanıtıtı. Kraken X ailesinin en yeni üyesi, tüm gün oyun konforu ve adaptasyon için toplamda 275g hafiflikte tasarım, yeşil kulaklık aydınlatma ve 7.1 sanal surround ses ile geliyor.

Okuyucu Yorumları