Razer Panthera Evo Tanıtıldı!

Razer ve Fighting Game Community, en çok satan arcade kolu ürününü daha dayanıklı, duyarlı ve rakipsiz olması için yeniden tasarladı.

İşte Razer Panthera Evo!

Oyuncular arasında lider yaşam tarzı markası olan Razer, bugün yaptığı bir duyuru ile Razer Panthera Evo arcade kolunu tanıttı. Dövüş oyunlarının geleceğini değiştirecek ve onları daha iyiye götürecek olan Evo bu camianın müdavimleri için tasarlandı. Razer Panthera Evo, en çok satan Razer Panthera Arcade Stick'in bir üst modeli. Dünyanın en iyi espor oyuncuları tarafından test edilen cihaz buna göre dayanıklılık ve hassasiyet odak alınarak tasarlandı. Ödül sahibi Razer Mechanical Switches ile desteklenmiş olan yeni arcade kolu geliştirilmiş kasa tasarımı ve kulaklık girişi ile hem kalite hem de performansta yeni bir adım getiriyor. Yeni Panthera Evo tam kapsamlı modlanabilir bir arcade kolu olacak. Selefleri gibi oyuncuların isteklerinden yola çıkılarak hazırlanan Pro da onu, oyun tarzınıza göre modlamanıza izin verecek. İlk olarak Evo 2018'de duyurulan Razer Panthera Evo, dünyanın en büyük dövüş oyunu tekinliğinde de yer almış oldu.

Razer Panthera Evo Tanıtıldı!

Optimum oyun seviyesini hem dayanıklılık hem de hassasiyet bakımından destekelemek üzere tasarlanan yeni dış kasa Xian Ho Kun, Kenny Omega gibi en yetenekli espor oyuncularının ellerinde test edilerek hepsinin görüşleri göz önüne alınarak dövüldü.

Fiyat: $199.99/ €199.99

Piyasaya Çıkış Tarihi:

Razer.com – 2018 Sonbahar

Worldwide – 2018 Sonbahar

Ürün Özellikleri:

  • Razer Mechanical Switches tuşlar
  • Kişiselleştirilebilir kaplama ve tasarım
  • PS4 uyumlu 3.5 mm analog kulaklık girişi
  • 8-tuşlu Vewlix dizilimi ve Sanwa kol
  • 3 m sağlam örgü kablo
Okuyucu Yorumları