Razer'dan önemli bir satın alma!

Daha önce yolun sonuna geldiğini açıklayan önemli şirkete sürpriz bir alıcı çıktı!

Büyük satın alma tamam gibi!

Android'li oyun konsolu Ouya'nın yolun sonuna geldiğini, daha önce buradaki haberimizde sizlerle paylaşmıştık. Ve şimdi Razer, bu firmayı satın almak için ilk adımlarını atıyor. Razer ve Ouya, Ouya'nın çalışanlarının Razer'a hangi konumlarda geçeceklerini görüşüyor ancak henüz hiçbir şey kesinleşmiş değil.

Ouya, 2012 yılında Kickstarter'da 8.6 milyon dolar toplamayı başararak, "denemesi bedava" oyunlar sunan küçük bir Android mikro-konsolu olarak ortaya çıkmıştı. 2013 yılında Ouya piyasaya sürüldüğünde yapılan yorumlar, kontrol kolunu, oyun kütüphanesini ve teknik sorunlarını eleştirmişti ve bu sistem, kabul edilir bir oyun sistemi olarak kendisine düzgün bir yer bulmayı başaramadı. Sistemin ilk ayı içerisinde, konsol sahiplerinin sadece yüzde 27'si yeni bir oyun almıştı ve genel olarak konsolun geliştiriciler için düzgün bir gelir sağlayamadığı söylenebilir.

Razer sözcüsü, potansiyel Ouya anlaşması hakkında konuşurken, söylentiler için yorum yapamayacağını söyledi. Ancak Razer'ın her zaman Ouya'nın destekçisi olduğunu ve Android oyunları için açık bir platform yaratma çabasının arkasında olduklarını belirtmeyi de ihmal etmedi...

Okuyucu Yorumları