Razer'dan Ortalığı Karıştıran "Seviyesiz" Tweet!

PC üreticisi Razer, Apple'ın yeni MacBook Pro'suyla dalga geçeyim derken, ipin ucunu fena halde kaçırdı!

Bir tweet'le ortalığı karıştırdı!

Apple'ın yeni ve daha hafif MacBook Pro'suyla geçen hafta tanıştık. Yeni MacBook, klavyesindeki dinamik "Touch Bar" ekranıyla ilgi çekecek bir yeniliğe imza atsa da, incelik için MagSafe şarj girişi ve SD kart yuvası gibi bazı özelliklerden fedakarlıkta bulundu.

Razer'dan Ortalığı Karıştıran

Bu fedakarlıkları kendi ürününü tanıtma fırsatı olarak gören PC üreticisi Razer, Twitter'da yukarıda gördüğünüz tweet'i paylaştı. Apple'ın MacBook Pro'sunda SD kart olmamasını eğlence konusu yapan Razer'ın "SD" harfleriyle yaptığı üstü kapalı cinsel içerikli şaka ise birçok eleştiriye maruz kaldı. Tweet'in içeriği şöyleydi:

"Kendini Pro mu sanıyorsun? O halde S D"

Tepkiler ve özür ise gecikmedi. Firmanın seviyeyi çok düşürdüğüne inanan bir kullanıcı Razer'a "teknoloji dünyasının yanlışısınız" dedi:

Eleştirilerin peş peşe gelmesinin ardından Razer, tartışmalı tweet'ini hemen yayından kaldırdı ve özür diledi. Bazı kullanıcılar ise Razer'ın tweet'i kaldırmasına ve özür dilemesine sinirlenerek, özür dileyecek bir şey olmadığını savundu.

Biraz ilgi çekmeyi amaçlayan Razer, muhtemelen böyle bir tepkiyle karşılaşmayı beklemiyordu. Firmanın yeni bilgisayarı Razer Blade Pro, şu an 3.699 dolardan ön siparişe sunuluyor.

Okuyucu Yorumları