Red Dot 2014 Ödülleri'ne yine damga vurdu!

LG, bu ürünleriyle Red Dot 2014 Ödülleri'nde yine kendisinden söz ettirdi!

LG'yi sevindiren ödüller!

LG Electronics, G Flex ve Smart 3D Blu Ray Ev Sinema Sistemleri ile Red Dot 2014'te iki tanesi "En İyinin En İyisi" (Best of the Best) ödülü olmak üzere 33 adet ödül almaya hak kazandı. Bu sene toplamda 4 bin 800'ü aşkın katılımla gerçekleşen Red Dot Ödülleri, bu alanda yapılan iF Design Ödülleri ve IDEA (Uluslararası Tasarım Mükemmelliği Ödülü) ile birlikte düzenlenen en önemli üç etkinlikten bir tanesi.

"Bu sene Red Dot Ödüllerinde bütün ürün kategorilerinde elde ettiğimiz başarı tasarım konusunda ne kadar kararlı olduğumuzun bir göstergesidir" diyen LG Teknoloji Sorumlusu Dr. Scott Ahn sözlerine şöyle devam etti "Geçen yıla oranla CURVED OLED TV'nin de içinde olduğu 27 adet ödülü geçtiğimiz için bu yılki performansımızla gurur duyuyoruz." dedi.

iF Design 2014 Ödüllerinde Altın Kategori alanında ödül alan LG G Flex, LG'nin önde gelen yenilikleri için referans oluşturur nitelikte. Kullanıcıların elinde ve cebinde rahatlıkla taşıyabilecekleri tasarım harikası, kişinin yüz hatlarına uyumlu ergonomik yapısı ve dikey kavisli 6 inçlik ekranıyla kullanıcılara iyi bir ekran deneyimi sunuyor.

Red Dot 2014 Ödülü almaya layık görülen diğer LG ürünleri olan LG Mikrodalga Fırın (Model LMHM2237ST), LG G Pad 8.3. tablet, 77 inç ULTRA HD CURVED OLED TV (Model 77EC9800), siyah paslanmaz çelik tasarımlı LG Door-in-Door buzdolabı (Model V9500) çamaşır makineleri, gazlı set üstü ocaklar ve Lifeband Touch fitness bilekliği tasarımlarıyla gözdoldurdu.

Okuyucu Yorumları