Redstone güncellemesinden yeni ipuçları var!

Windows 10 için 2016'da çıkacak olan ikinci büyük güncellemeden yeni ipuçları var!

Redstone'dan yeni işaretler!

Microsoft, Windows 10'a bir dizi yenilik getiren ilk büyük güncellemeyi geçtiğimiz hafta yayınlamıştı. Önümüzdeki sene gelecek olan bir sonraki büyük güncelleme "Redstone" üzerindeki çalışmalar ise başlamış durumda.

Windows Insider programının üyeleri, Redstone hakkındaki ilk ipuçlarını geçtiğimiz hafta Windows 10'un ayarlar menüsünde görmeye başlamışlardı. "Kasım güncellemesinin" RTM sürümü test kullanıcılarına dağıtılmaya başlandıktan sonra birçok Insider, Kayıt Defteri'nde rs1_release branşını görmeye başladı. Bu durum, Redstone'un önizleme sürümünün beklenenden yakın olabileceği şeklinde yorumlanıyor.

Windows 10 için henüz yayınlanan ve geçen hafta gelen büyük güncellemenin üzerinde küçük ayarlamalar yapan toplu güncelleştirmenin (KB3118754) Insider'ları "rs1_release" branşına taşıdığı anlaşılıyor. Insider programındakiler, bunun için aşağıdaki Kayıt Defteri anahtarına göz atabilirler:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsSelfHost\Applicability

Redstone güncellemesinden yeni ipuçları var!

Redstone'un önümüzdeki sene iki güncelleme olarak sunulması planlanıyor. İlk güncelleme, iddialara göre önümüzdeki yaz gelecek.

Okuyucu Yorumları