Reeder, 2015'i değerlendirdi

Reeder'dan 2015'in ilk yarısından değerlendirmeler...

Reeder değerlendiriyor

2009 yılında Türkiye'yi e-kitap okuyucu ile tanıştıran ve 2010 yılında Android tablet modelleriyle de pazarda yerini alan reeder, 2015 ilk yarısını değerlendirdi.

2011 yılında Türkiye'nin ilk 3G'li Android tabletini geliştiren marka, 2012 yılında Türkiye'nin elektronik zincirlerdeki ilk GSM operatörü destekli 3G tablet kampanyasına imza attı.

2013 yılında dünyanın en büyük işlemci üreticisi Intel ile anlaşan ve 2014 yılında Microsoft Named Partner olan reeder, EMEA (Europe, Middle East, Africa) bölgesinde 2014 yılının en çok tercih edilen Intel işlemcili tablet markası oldu.

2015'te lanse ettiği akıllı telefon modelleri ile mobil teknoloji dünyasındaki dinamikleri değiştirmeye devam eden reeder, yenilikçi ürünlerinin yanı sıra kendi komünitesinden yükselen iletişimi gücü ile de kullanıcılarına farklı bir deneyim sunmaktadır.

Kullanıcılar kendi aralarında ve reeder müşteri hizmetleri ile tabletin içinden tek dokunuşla görüşebildiği, kullanıcıların çevreye zarar veren karbon salınımı arttığında uyarı veren uygulamalar gibi yazılımsal anlamda birçok ilk reeder ürünleri ile Türk tüketicisi ile buluşturdu.

Reeder e-kitap okuyucu, tablet bilgisayar ve akıllı telefonlar ile Meizu akıllı telefonlar Türkiye'de Selekt Bilgisayar İletişim Ürünleri Ltd. Şti. tarafından dağıtılmaktadır.

30'dan fazla tablet modeli 4 farklı telefon

30'dan fazla tablet modeli 4 farklı telefon

7 inçten 12 inçe kadar her türlü ihtiyacı karşılayacak 30'dan fazla tablet modeli ve 5,5 ve 6 inç boyutlarında 4 farklı akıllı telefon modeliyle teknoloji tutkunlarının çok sevdiği reeder, 2015'in ilk 6 ayında da büyümeye devam etti.

2015'in ikinci yarısında 35 milyon ciro

Reeder'ın distribütörü Selekt Bilgisayar, dünyada satış rekorları kıran Meizu akıllı telefon modellerini de ürünleri arasında ekleyerek yılın ilk yarısında 35 milyon TL ciroya ulaştı. Bu başarının yıldızları A8i Quad ve A10iX Air tablet modelleriyle P8C akıllı telefonlar oldu.

200 kişilik satış ekibi ve 100 kişilik merkez –teknik servis kadrosu ile...

reeder ürünleri, tüm elektronik mağaza zincirlerinde ve en büyük GSM operatörlerinin tekliflerinde yerini aldı. reeder'ın başarısının asıl mimarıysa sahadaki 200 kişilik satış ekibi ve 100 kişilik merkez ve teknik servis kadrosu oldu.

Burcu Esmersoy'un da katkısıyla ürünlerin bilinirliğini arttı bu, yıl sonunda cironun 100 milyona ulaşmasına yarayacak

Performans/fiyat oranı en yüksek ürünleri sunan reeder, mağazaya müşterilerinin yaptığı karşılaştırmalarda en uygun alternatiflerle öne çıkıyor. Son reklam kampanyasında marka yüzü olan Burcu Esmersoy'un da katkısıyla ürünlerin bilinirliğini her geçen gün artıyor. Firmanın yıl sonunda 100 milyon TL ciroya ulaşması hedefleniyor.

Müşteri Memnuniyeti yüzde 90'nın üzerinde

Türkiye'nin en hızlı teknik servis veren firmalardan biri olan reeder, %90'ın üzerinde müşteri memnuniyeti oranına ulaşmış durumda. Mükemmel hizmete ulaşmayı hedefleyen reeder'ın müşterileri online olarak ya da call center yardımıyla ürünlerini anlık olarak takip edebiliyor, ücret bildirimleri 2 defa SMS ile yapılıyor. İstanbul dışı kargolardan ücret alınmıyor.

Az zamanda çok iş

Az zamanda çok iş
  • Hindistan'da geliştirilen reeder işletim sistemi (reeder OS) ile "klavyeli android" tabletler geliyor

Türkiye'nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinden biri olan reeder'ın başarısı dikkat çekici. Sadece 5 yıl önce kurulmasına rağmen, 2014 yılında EMEA bölgesinin en çok Intel işlemcili tablet satan firması olan reeder, tablet pazarında satışların en yoğun olduğu Haziran ayında dünya devi markalardan daha yüksek tablet satış rakamlarına ulaştı. reeder, yenilikçi ürün ve uygulamalarla müşteri deneyimini farklılaştırmaya devam ediyor. Hindistan'da geliştirilen reeder işletim sistemi (reederOS) ile çalışan ve masaüstü uygulaması sayesinde iş bilgisayarı olarak da kullanılabilen klavyeli android tabletler de uygun fiyatlarıyla müşterilerle buluşmaya hazırlanıyor.

  • reeerCONNECT uygulaması ile kullanıcılar tek dokunuşla servis merkezine ulaşıyor

Reeder'ın farkı yalnızca ürünlerin tasarımı ve kalitesi aynı zamanda içindeki yazılımdan da kaynaklanıyor. Sadece reeder ürünlerinde bulunabilen reeerCONNECT uygulaması ile kullanıcılar tek dokunuşla servis merkezine ulaşabiliyorlar. Ayrıca reeder ürünlerinde bir Android tablet ya da telefonu kurmak için gerekli tüm yaygın uygulamalar tek bir aplikasyon altında geliyor. Kullanıcısının karbon ayak izlerini takip eden reeder ürünleri ambalajlarında sadece geri dönüştürülebilir malzeme kullanarak sorumlu üretim ve örneği gösteriyor.

  • Reeder Sosyal Sorumluluk Projelerinde de var

"Bilgi"nin herkese eşit mesafede olduğu bir dünya vizyonuyla yola çıkan reeder'ın ayrıca "reeder egitim inisiyatifi" adı altında köy okullarına teknolojiyi götürme amacını taşıyan bir sosyal sorumluluk projesi bulunuyor. Eğitimin yanı sıra spor alanında da etkin olan reeder 2014-2015 yılında Basketbol ligi şampiyonu olan Pınar Karşıyaka'nın da teknoloji sponsoru.

UYGAR SARAL - Reeder CEO'su

UYGAR SARAL - Reeder CEO'su

· Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği '98 mezunu. İkinci üniversite olarak Hollanda'daki Arnhem Business School'u bitirdi. Master'ını Uluslararası Strateji ve Kültür üzerine İsveç'teki Linköping Üniversitesi'nde yaptı.

· İş hayatına Amsterdam'daki Philips genel merkezinde başladı. İsveç'in Norköping kentindeki Saab Military Systems'da devam etti.

· 2004'te Türkiye'ye dönmesinin ardından 6 yıl kadar profesyonel hayatını satış ve pazarlama alanında sürdürdü. Kozmetik ve Tekstil alanlarında çalışıp Genel Müdürlüğe kadar yükseldikten sonra 2009 yılında, reeder'ı Türkiye'ye getiren girişimi Selekt Bilgisayar'ı kurdu.

Okuyucu Yorumları