Reeder Akıllı Telefonlar Artık CarrefourSA'da

Reeder ve CarrefourSA güçlerini birleştirdi: Reeder akıllı telefonlar artık CarrefourSA'da.

Reeder telefonlar artık CarrefourSA'da

2015 yılında girdiği akıllı telefon piyasasında, etkileyici tasarımlara ve üstün özelliklere sahip akıllı telefon modelleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Reeder ve Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden CarrefourSA güçlerini birleştirdi. Reeder akıllı telefon modelleri artık CarrefourSA mağazalarında da satılacak.

Reeder akıllı telefonlar artık CarrefourSA'da!

Türkiye'nin göz dolduran yerli teknoloji şirketi Reeder, pazardaki payını her geçen gün artırmaya devam ederken, yeni satış noktalarıyla birlikte etki alanını genişletmeye devam ediyor. Sabancı Holding ve Carrefour şirketlerinin ortaklığıyla kurulmuş olan Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden CarrefourSA, Reeder akıllı telefonlarını marketlerinde satışa sundu.

4 şubede 3 modelle süreç başlayacak

Öncelikli olarak İstanbul Merter, Maltepe ve İçerenköy şubeleri ile Bursa Nilüfer şubesinde satışa sunulan P11, P11SE Art ve P11SE akıllı telefon modelleriyle başlayan sürecin, tüm CarrefourSA marketlerine yayılması ve Reeder'ın tüm akıllı telefon ve tablet bilgisayar modellerini kapsaması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları