reeder'da Akıllı Telefonda Taksit Dönemi Başladı!

reeder ve Fibabank iş birliği ile akıllı telefonlarda taksit dönemi başladı!

reeder'da taksit dönemi başladı!

Türkiye'nin teknoloji markası reeder, Fibabank ile yaptığı iş birliği çerçevesinde telefon ve tablet almak isteyenlere yeni bir fırsat sunuyor. Fibabank iş birliği ile hayata geçirilen kampanyada 400 TL ve üzeri telefon ya da tablet alanlar 24 aya kadar taksitle ödeme seçeneğinden faydalanabilecek. İnternet üzerinden yapılacak kapıda ödeme imkanı olan kampanya ile herkes istediği telefona aylık 35, tablete aylık 25 TL taksitlerle kolayca sahip olabilecek.

reeder'da herkes için uygun bir ürün var

reeder'da herkes için uygun bir ürün var

reeder'da her beklentiye uygun, herkesi memnun edecek akıllı telefon ve tablet seçenekleri bulunuyor. Kampanya dahilinde alınabilecek ürünler arasında satış rekorları kıran 8 inç ekranlı M8 Plus tablet ve M10 Plus gibi fiziksel klavye desteği olan tablet bilgisayar modelleri de yer alıyor. Ayrıca mobil oyundan vazgeçemeyenlerin en önemli tercihi 6 GB RAM'e sahip olan reeder P12S akıllı telefon ve farklı renk seçeneklerine sahip olan reeder P12 cep telefonu da bu kampanya ile kolay bir şekilde alınabiliyor.

Taksit kampanyasından kimler faydalanabilir?

Taksit kampanyasından kimler faydalanabilir?

reeder ve Fibabank iş birliği ile hayata geçirilen kampanyadan kredi kullanabilen herkes faydalanabiliyor. Kampanya kapsamında 400 TL ve üzeri tablet ya da telefonları 24 aya kadar taksitle satın alabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları