reeder'dan 2 akıllı telefon: P9C ve P9C LTE

4.5G destekli uzun pil süresi, kompakt dizaynı kadar fiyatı da iddialı yeni Reeder P9C ve P9C LTE.

Reeder'dan 2 yeni model!

Akıllı" telefonda "dahi"ce seçenekler

Tablet bilgisayar pazarında en çok tercih edilen markalardan biri olduktan sonra akıllı telefonda uzmanlığını konuşturan reeder, Aralık ayına 2 yeni akıllı telefon seçeneği ile giriyor. Aralık'ın ikinci haftası lanse edilecek olan P9C ve P9C LTE isimli modellerin her ikisi de en kullanışlı ve en çok tercih edilen boyut olan 5 inç ekrana sahip.Her ikisi de Android 5.1 Lollipop sürümü ile gelen bu modellerde 5 ve 8 megapiksellik çift kamera bulunmakta.

"Acaba kaç kez çaldırdı?"

Reeder bu yeni modellerinde kullanıcıları için hoşluk yaratan bazı ayrıntılar eklemeyi unutmamış. Örneğin cevapsız çağrılarda arayan kişinin sizi kaç kez çaldırdığını görebiliyorsunuz. Her ikisi de çift simkart ile kullanılabilen olan bu iki modelde 1 GB Ram ve 16 GB dahili hafıza bulunuyor.

Ulaşılabilir teknoloji

Kompakt ve şık dizaynı kadar uzun pil süresi ile de dikkat çeken yeni reeder telefonlar fiyat olarak da her zamanki gibi iddialı. 4,5G desteği bulunan P9C LTE modeli 649 TL'den lanse edilirken P9C ise 549 TL'lik fiyatı ile dikkat çekiyor. Yılbaşı için cebimi çok yakmasın ama onu çok mutlu etsin diyorsanız reeder'ın akıllı telefon seçeneklerine mutlaka göz atın.

Okuyucu Yorumları