Reflector ile, iOS'u bilgisayara taşıyın!

iPhone - iPad'inizin ekranını, ek bir donanıma ihtiyaç duymadan, Windows, Mac ve Android'e taşıyın!

iPhone'u bilgisayara taşıyın!

Başka bir platform üzerinde çalışırken iOS cihazınızın ekranını o platforma yansıtmak, işlerinizi son derece kolaylaştırabilir. Mac veya PC üzerinde çalışırken, aynı zamanda iPhone veya iPad ekranınızın da monitörünüze yansıtmanız halinde, gelen çağrılara, mesajlara, telefon üzerindeki uyarılara bakmak için işinizi bölüp telefonun dar klavyesi ile uğraşmak zorunda kalmadan, işlemlerinizi PC veya Mac cihazınız üzerinden yönetebilirsiniz. Aynı şekilde, iOS ekranını bilgisayara yansıtım bilgisayarı bir projektöre bağlayarak, cihaz üzerinden sunum bile yapma şansınız olabilir.

Reflector isimli küçük bir program, tam olarak bu görevi yerine getiriyor. Normalde ancak bir AppleTV cihazı ile yapabileceğiniz işlevi, iOS'a entegre olan AirPlay özelliği sayesinde, çok ekonomik bir fiyatla ve ek bir donanıma ihtiyaç duymadan mümkün kılan Reflector, iOS kullanıcılarının favori araçlarından biri olabilir. Windows ve Mac sürümleri 13 dolar, Android sürümü ise 7 dolara satılıyor.

Reflector bir iOS uygulaması değil; iOS'u yansıtmanızı sağlayan ve Windows, MacOS, Android üzerinde çalışan bağımsız bir program. Bu yüzden onu App Store'da aramayın... Reflector'a bu link üzerinden ulaşabilirsiniz. Android uygulaması ise, Google Play üzerinden satın alınabiliyor.

Okuyucu Yorumları