Rekor fiyata satılan Galaxy Iron Man!

Galaxy S6 Edge'in bu özel sürümü, hayallerin de ötesinde bir fiyat karşılığında alıcı buldu!

Özel sürüme özel fiyat!

Samsung'un amiral gemisi Galaxy S6 Edge'in Iron Man (Demir Adam) temalı, sınırlı sayıda üretilecek sürümü birkaç hafta önce duyurulmuştu. Bu telefon satışa sunulduğu andan itibaren Çin'de büyük bir başarıya ulaştı. Samsung, Kore'de bu ürünlerden sadece 1000 adet üretmişti ve bu ürünleri satan internet sitesi, yoğun trafik sebebi ile çöktü. eBay üzerinde de bu cihazların fiyatları inanılmaz noktalara ulaşmış durumda.

Satılan bu cihazlardan birinin fiyatı ise, açık arttırma ile inanılmaz bir seviyeye yükselerek 91000 dolara satıldı. Business Korea, Çin'in en büyük ikinci internet satıcısı JD.com'un, bir Galaxy S6 edge Iron Man Edition için 11 Haziran tarihinde açık arttırma düzenledi. Orijinal fiyatı 1079 dolar olan bu telefon, 91635 dolara satıldı.

Söylenenlere göre, Çin'de 1600 adet ürün satılacak ancak ülkenin nüfusu düşünülürse, bu sayının yetmeyeceğini söyleyebiliriz. Bunun üzerine, Çin kültüründe 6 sayısının ve kırmızı rengin sembolize ettiği değerler bulunmakta. Açık arttırmada satılan cihaz, seri numarasında 66 sayısını içeriyordu ve kırmızı ile altın sarısı renk karışımına sahipti.

Okuyucu Yorumları